Angajare agent turism

SETA TRAVEL

09-11-2013 | EXPIRA LA 11-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie de turim din Ploiesti angajeaza urgent agent de turism cu experienta in domeniu Full-time. Pentru relatii:tel-0736353877


CERINTE

Experienta in domeniul turismului.


DESCRIEREA FIRMEI

SETA TRAVEL este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Aceasta este o companie moderna cu o viziune noua in materie de turism, iar centrul activitatii noastre il constituie turistul cu satisfacerea cerintelor si pretentiilor lui.

Compania SETA TRAVEL are in portofoliu peste 5 000 de hoteluri in toata lumea, colaboreaza cu peste 1 300 de agentii turistice de pe tot globul, va ofera cele mai ieftine bilete de avion datorita sistemelor ultraperformante pe care le-am implementat.

SETA TRAVEL este cladita pe profesionalism, avand agenti de vanzare cu experienta in turism. Punem accent permanent pe cresterea calitatii serviciilor pe care le oferim, pe o relatie stransa de colaborare intre firma si clientii nostri. Orice sugestie din partea acestora este atent analizata si poate fi folosita in mod constructiv pentru realizarea unor vacante cat mai interesante.

Compania se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat turistului simplu cat si turistului de business, incercand permanent sa ofere cele mai bune solutii pentru realizarea unor servicii turistice la cel mai bun raport calitate – pret. Ca urmare a unui management de inalta calitate putem oferi clientilor pachete de servicii si vacante la preturi extrem de avantajoase. In acelasi timp, cautam sa oferim solutii noi si personalizate, alcatuind vacanta perfecta pentru preferintele fiecaruia.