Specialist devize

TIRIAC AUTO

04-08-2019 | EXPIRA LA 04-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intocmirea ofertelor/devizelor de reparatii, conform solicitarilor/necesarului clientului/atelierului;
Oferirea in deviz a starii de disponibilitate si pretul actualizat al reperelor solicitate;
Lansarea comenzilor de piese conform solicitarii clientilor (in cazul in care piesele nu sunt disponibile in stoc);
Colaborarea cu personalul tehnic din atelier pentru identificarea corecta a reperelor necesare efectuarii reparatiilor in cadrul comenzilor de atelier.


CERINTE

Studii medii;
Experienta anterioara in domeniul auto este un avantaj;
Permis auto categoria B;
Bune abilitati de comunicare si orientare catre client;
Cunostinte Microsoft Office cel putin la nivel mediu.


DESCRIEREA FIRMEI

Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție și service auto, servicii de producție și întreținere ascensoare, servicii de pază și protecție etc. La ora actuală, Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șapte dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai.

Astăzi, rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto numără 65 de reprezentanțe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii de calitate în oricare colț al Romaniei. În fiecare dintre reprezentanțele noastre, fie showroom, fie service, avem consilieri pasionați de domeniul auto, profesioniști și implicati, gata să ofere soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienții noștri. Totodata, locațiile service Țiriac Auto sunt autorizate și pregătite să efectueze reparații unui portofoliu extins de mărci auto.

În cazul în care poziţiile dechise în acest moment în cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane Puteti aplica direct transmitand un mesaj pe adresa resurse.umane@tiriacauto.ro sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru).

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!