CONSILIER FINANCIAR

BCR ASIGURARI DE VIATA VIG

18-04-2013 | EXPIRA LA 18-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Identifici potentiali clienti prin prospectare continua - telefonica si pe teren
• Consiliezi clientii in alegerea produselor BCR si inchei contracte,
• Dezvolti continuu baza de clienti prin referinte si administrezi portofoliul de clienti ai BCR .


CERINTE

Candidatul trebuie sa aiba abilitati de :
-comunicativ,
-sociabil,
-organizare,
-coordonare a activitatilor,
-atitudine pozitiva,
-entuziasm,
-motivatitie si perseverenta in atingerea obiectivelor.

Persoanele care au cod RAF si care au mai lucrat in asigurari, detin un avanjaj.


BENEFICII OFERITE

- Pregatire permanenta suportata de companie;
- Salariul este motivant si nelimitat corelat cu realizarile lunare;
- Diverse concursuri obtionale;
- Posibilitatea de a te dezvolta ,atat profesional ,cat si social.


DESCRIEREA FIRMEI

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Vienna Insurance Group, unul dintre cele mai mari grupuri internationale de asigurari din Europa Centrala si de Est.

Infiintata in anul 2005 ca subsidiara a BCR, compania si-a inceput activitatea operationala in anul 2006.

In acelasi an, Erste Group devine actionarul majoritar al BCR iar BCR Asigurari de Viata intra direct in top 10, ocupand locul 8 in industria asigurarilor de viata din Romania.

In anul 2007 compania a fost autorizata si ca administrator de fonduri de pensii facultative si a lansat primul sau fond devenind lider pe piata fondurilor de pensii facultative. In paralel cu administrarea fondului de pensii facultative continua ascensiunea in topul asiguratorilor de viata.

Compania este lider bancassurance oferind produse si servicii la cele mai competitive tarife si beneficiind de un parteneriat excelent cu BCR.

In septembrie 2008, Vienna Insurance Group (VIG), devine actionar majoritar al companiei iar compania beneficiaza de un nou logo.

Dinamism si competitivitate

Incepand cu anul 2009, compania devine liderul pietei bancassurance in zona asigurarilor de viata si ocupa pozitia secunda in piata asigurarilor de viata. Orientarea spre client, adaptarea permanenta la schimbarile pietei, inovatia, dezvoltarea canalelor de distributie, atentia acordata personalului ne-au adus, pentru trei ani consecutiv, incepand cu 2009, titlul de „Compania anului”.

Parteneriatul excelent cu cea mai mare banca din Romania, BCR, se reflecta in calitatea produselor de asigurare lansate in reteaua bancara, in calitatea si diversitatea portofoliului si nu in ultimul rand in rezultatele companiei si recunoasterea de care aceasta se bucura pe piata.

Produse croite pe nevoile clientilor nostri si consultanta specializata

Alegerea asigurarii de viata reprezinta o decizie importanta pentru oricine. Pentru noi, fiecare client este unic. Atentia acordata analizei nevoilor, atitudinii fata de economisire, profilul financiar unic al fiecarui client reprezinta cheia expertizei noastre.

Portofoliul de produse si servicii, solutiile individualizate pe care le oferim ii ajuta pe clientii nostri sa ia decizia justa pentru viitorul lor financiar.