Manager/ Specialist in recrutare

SC Dinamic 92 Distribution SRL

27-02-2017 | EXPIRA LA 01-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dorim sa ne crestem echipa cu o persoana dedicata, motivata, cu dorinta continua de dezvoltare, pasionata de domeniul HR si de interactiunea cu oamenii.
- managerierea proiectelor de recrutare alocate;
- redactarea si postarea anunturilor de recrutare in mediul online si/sau in ziare/reviste de specialitate;
- derularea procesului de recrutare, selectie si angajare a personalului;
- intocmirea si transmiterea de rapoarte specifice catre Directorul de resurse umane si catre Top managementul companiei;
- elaborarea si realizarea ofertelor de angajare;
- implicarea in diverse actiuni ce tin de intocmirea fiselor de post, instruirea, integrarea, evaluarea, motivarea, dezvoltarea resurselor umane si alte activitati ce tin de departamentul HR.


CERINTE

- minim 3 ani experienta in domeniul resurselor umane, in special pe parte de recrutare si selectie;
- cunoasterea pietei muncii si a canalelor de recrutare;
- bune abilitati de comunicare, relationare si prezentare;
- capacitate de a lucra in echipa si de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile;
- disponibilitate de deplasare la punctele de lucru Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi si in alte orase ale tarii pentru organizarea si sustinerea interviurilor;
- permis de conducere auto;


DESCRIEREA FIRMEI

Dinamic 92 Distribution SRL este o companie infiintata in 1992 avand ca principala activitate distributia nationala de anvelope, consumabile auto, materiale pentru constructii si amenajari interioare. In cei 24 ani de existenta, politica firmei a fost orientata catre identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor sai printr-un proces continuu de largire a gamelor de produse oferite, la un raport pret/calitate cat mai competitiv.

Sediul central al firmei Dinamic 92 este in Piatra Neamt, activitatea de distributie fiind completata prin cele 5 puncte de lucru din Piatra Neamt, Constanta, Bucuresti, Timisoara si Cluj.