Cititor contoare gaz

TRENKWALDER

13-11-2014 | EXPIRA LA 13-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Trenkwalder,cauta pentru clientul sau furnizor de servicii electricitate si gaz: Cititor contoare gaz (1 post pentru orasul Piatra Neamt).

• Citirea contoarelor;
• Incărcarea și descărcarea terminalelor;
• Citirea corecțiilor care apar;
• Identificarea contoarelor nefuncționale și raportarea cazurilor la Coordonatorul de departament;
• În cazul identificării rețelelor de gaze naturale și a instalaţiilor de utilizare gaze naturale neconforme sau a consumului fraudulos de gaz se comunică imediat aceste cazuri superiorului direct (în scris).
Respectarea cerințelor de securitate și sănătate în muncă și pentru situații de urgență conform anexei care face parte integrantă din prezenta


CERINTE

- Educaţie necesară: Medii / profesionale / generale + curs calificare
- Experienţă practică necesară: 1 an în domeniu, Informare si cunoaștere a traseului unde trebuie să citească contoarele
- Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: -
• - Altele: Recomandabil deţinerea permisului de conducere categoria B
- Disponibilitate de adaptare a programului de lucru la cerințele postului


BENEFICII OFERITE

- Salariu fix + bonuri de masa
- Contract de munca temporara la EON (angajat Trenkwalder) de la 01.12.2014 - 31.12.2014 cu posibilitatea prelungirii.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).