Muncitori, lacatusi, operatori CNC, operatori masini speciale, forjori, tratamentisti, sudori, frezori, strungari, sculeri matriteri, rectificatori

SC PROINVEST GROUP SRL

03-08-2017 | EXPIRA LA 02-09-2017

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Proinvest Group va angaja in urmatorii 3 ani peste 500 de persoane, din care 250 de persoane in cadrul unui proiect cu ajutor de stat pentru dezvoltarea productiei de scule in fabrica SCUDAS, iar restul pentru proiectele aflate in derulare.
Noile locuri de munca sunt pentru operatori CNC, operatori masini speciale, forjori, tratamentisti, sudori, frezori, strungari, sculeri matriteri, rectificatori.

Toate CV-urile vor fi trimise pe adresa de e-mail: cristina.varvaroi@proinvestgroup.ro, la nr de fax 0232760040 sau la sediul companiei din Pascani, str. Gradinitei nr. 1, jud. Iasi.

Compania Proinvest Group dezvolta, produce si comercializeaza componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie si are 430 de de angajati si o cifra de afaceri de 31 milioane euro. Dupa finalizarea proiectelor in derulare, numarul de angajati va ajunge la 1000.


CERINTE

- Preferabil domiciliul stabil in Pascani (jud. Iasi) sau imprejurimi
- Experienta in domeniu- constituie avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Proinvest Group SRL din Pascani dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie, solutiile din otel pentru constructii avand in prezent cea mai mare pondere in programul de productie si de vanzari. (www.proinvestgroup.ro)