Electrician-vanzator showroom (Corbeanca)

Interim Plus

10-04-2009 | EXPIRA LA 16-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o firma situata dupa Otopeni, pe DN 1, langa centrul comercial Prisma.

Data fiind experienta dumneavoastra precum si cunoasterea echipamentelor electrice, veti fi responsabil cu activitatile comerciale in show-room. Sunteti insarcinat sa primiti clientul (electricieni, instalatori de echipamente electrice, distributori, responsabili cu intretinerea), sa-l sfatuiti si in final sa-i vindeti produsele.
In acelasi timp, inainte sau dupa activitatile comerciale pe care le indepliniti in show-room, va veti ocupa si de receptia produselor, de stocarea lor, de pregatirea comenzilor, de expediera si de aranjarea lor pe raion.

Obiectiv : atragerea, convingerea si fidelizarea clientilor.


CERINTE

- Experienta sau pregatire de electrician;
- Cunostinte echipamente electrice;
- Abilitati comerciale si de comunicare;
- Persoana organizata;
- Autonomie si capacitate de convingere.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv
- Tichete de masa
- Transport


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia de recrutare si leasing de personal.

Clientul nostru este o firma prezenta pe piata de profil din Romania, incepand cu anul 1998, care are ca domeniu de activitate distributia de echipamente electrice de joasa si medie tensiune.
SITUATA DUPA OTOPENI, PE DN1, LANGA CENTRUL COMERCIAL PRISMA, societatea dispune de o suprafata utila de 1000 mp compusa din show-room si depozit.
Firma face parte dintr-un grup foarte bine dezvoltat in 29 de tari - repartizate pe 4 continente, lider mondial in distributia de materiale electrice, specializat in cabluri, conductori, aparataj, aparate de climatizare si iluminat.