Director de productie - Due Pi Service Ro S.r.l.- Otopeni, Ilfov

DUE PI SERVICE RO SRL

17-11-2015 | EXPIRA LA 17-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noul nostru director de producţie va gestiona o echipă de 15 angajaţi. Va fi responsabil de asigurarea unui flux optim al întregului proces de fabricare: de la documentaţie la aprovizionare şi pregătirea materialelor necesare în producţie, testarea finală, ambalarea şi transportul.
Va face totul împreună cu echipa şi în stransă colaborare cu clientul. Acest lucru implică o responsabilitate majoră referitoare la calitatea produsului final şi a serviciilor organizaţiei noastre. Va asigura materialele necesare în producţie şi va organiza transporturi. Va supraveghea achiziţiile, va verifica preţurile şi datele de livrare. Va negocia contracte cu clienţii şi furnizorii şi va face cercetare de piată. Va verifica şi se va asigura că activitatea companiei se desfăsoară în conformitate cu procedurile implementate.

Fiind responsabil de producţie va organiza şi va supraveghea producţia în funcţie de cerinţele clientului şi de termenele limită. Va fi în contact permanent cu clientul pentru aprobarea documentaţiei, livrarea la timp a produsului finit şi starea producţiei, va stabili cu clientul testările finale.
Va controla, de asemenea, costurile pe fiecare comandă, va căuta modalităti de a reduce cheltuielile cu materiale/manoperă/transport.
Noul manager trebuie să obtină un bun raport calitate/preţ şi termene precise şi fiabile de livrare. Un aspect important al acestui loc de muncă este evaluarea continuă astfel încât să asigure calitate şi operativitate în producţie.
Va acţiona în spiritul Lean Management pentru optimizarea proceselor, va depune eforturi pentru o maximă eficientă şi se va concentra pe pulsul producţiei pentru a asigura calitatea şi creşterea profesionalismului organizaţiei.


CERINTE

CRITERII DE SELECŢIE

• Experienţă în conducere şi în gestionarea producţiei minim 3 ani (experienţă în fabricarea panourilor electrice va fi un atu).
• Disponibilitate pentru a călători în afara ţării.
• Vorbitor de limba engleză fluent, limba italiană.
• Leader motivaţional, obişnuit cu gestionarea resurselor umane şi orientat către optimizarea proceselor de fabricaţie.
• Profesionist, open-minded, stabileşte uşor noi contacte şi parteneriate de succes.
• Persoană perspicace, agilă şi cu bun simţ, decisivă, bine organizată şi cu o stare de spirit pozitivă.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondată în 2008, Due Pi Service Ro S.r.l. cu sediul în Otopeni, Ilfov produce tablouri electrice şi electronice pentru controlul şi automatizarea platformelor industriale, energetice, siderurgice, chimice şi petrochimice. Folosind experienţa şi înalta calificare a personalului nostru propunem soluţii mereu eficiente care satisfac toate cerinţele clienţilor noştri.