Vino si lucreaza la FLABeLOS Center

SC FITT FLABELOS SRL

09-06-2015 | EXPIRA LA 11-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Flabelos Center Oradea

Suntem in cautarea unei noi colege pentru centrul Flabelos din Oradea,care sa deserveasca clientii corect astfel incat numarul lor sa fie in continua crestere.


CERINTE

Principalele atributii:
Prezentarea si informarea clientilor cu privire la produsele prezente in centru
Efectuarea tuturor operatiunilor pe casa de marcat
Candidatul ideal:
-studii medii
-amabilitate si seriozitate fata de clienti
-orientare catre client
-persoana pozitiva si energica
-responsabil,ordonat
-cunostinte de Microsoft Office
-punctualitate
-atentie distributiva

Trimite CV-ul tau(cu poza) la adresa office@perfectfitromania.ro

Te asteptam in echipa FLABeLOS!
www.perfectfitromania.ro


DESCRIEREA FIRMEI

”Inovaţiile tehnice sunt parte a vieţii noastre de zi cu zi. Graţie răspândirii accentuate al aparatelor de fitness profesionale, au devenit accesibile, nu numai pentru astronauţi şi sportivi de performanţă.

Trebuie să ştim cu toţii că modelarea corporală , tonifierea musculaturii , terapia medicală prin mişcare şi prevenirea bolilor cauzate din obezitate şi sedentarism au rezolvare.

FLABéLOS Team ROMâNIABrandul Perfect FIT își desfășoară activitatea în scopul devenirii uneia dintre cele mai importante societăți care activează în domeniul sănătății și al frumuseții.

Intenționăm să atragem clienții prin oferirea unor servicii de calitate.

Noi, cei de la Perfect FIT am găsit drumul cel mai scurt şi cel mai eficient. Profesionalismul şi eficacitatea produselor oferite de firma noastră este confirmată de brandul internaţional OTO BODYCARE, cu sediul în Singapore. Produsele firmei îmbină medicina orientală cu inovaţiile tehnologiei contemporane.După cucerirea titlului de lider pe piaţa din Australia, Noua Zeelanda, Hong-kong, Kuala Lumpur, Tailanda, India, Indonesia, Ţările Benelux, Marea Britanie, Irlanda, Turcia, Suedia, Ungaria produsele destinate pentru menţinerea sănătăţii au ajuns şi în România.

Firma Perfect FIT cu sediul în Oradea,este unic distribuitor în România al aparatelor dezvoltate de OTO BODYCARE vă prezintă soluţii ideale pentru întreţinerea corporală şi recuperare medicală. Nu în ultimul rând oferind toate aceste avantaje luând în considerare cel mai important aspect al secolului XXI lipsa orelor alocate pentru recreere. Pentru NOI, timpul DUMNEAVOASTRĂ este preţios.Motiv pentru care efectele benefice ale aparatelor oferite de Perfect FIT se pot asigura fără antrenor, fără echipament sportiv în doar 10 MINUTE.

Noi suntem aici, şi te aşteptăm să te alături persoanelor, pentru care contează fericirea şi sănătatea”