Sef Schimb Presaj - Sudura

PUBLIC EUROCONSULTING

21-11-2014 | EXPIRA LA 21-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este una dintre cele mai importante companii cu capital privat de renume, din vestul Romaniei, producatoare de piese si aubansamble auto pentru piata interna - Dacia Renault/ Ford, si piata externa pentru fabrici din Rusia, Africa de Sud, Maroc, Brazilia, cu o vechime de peste 50 de ani in domeniul auto.

Responsabilitati

- Responsabilitatea Sefului de Schimb acopera toate aspectele legate de procedurile de productie din sectia presaj sudura.


CERINTE

-studii tehnice finalizate ( de preferat TCM, mecanica, prelucrator prin aschiereetc);
-capacitate foarte buna de comunicare si relationare cu oamenii, atentie distributiva, atentie la detalii, capacitate rapida de decizie;
-cunostinte operare PC (Windows, Microsoft Word si Excel, Internet);
-planificarea investitiilor;
-experienta productie serie, constituie avantaj;
-experienta in industria automotive.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Public Euroconsulting te ajuta sa faci fata noilor provocari din cadrul pietei muncii, in continua evolutie.
Noi reinventam serviciile de recrutare si incercam sa fim aproape de clientii si candidatii nostri, oferindu-le sfaturi pentru a lua cele mai bune decizii.
Activitatea desfasurata de noi, ne recomanda ca specialisti in recrutare pentru toate domeniile de activitate in tara si strainatate, pentru/si din strainatate.
Public Euroconsulting identifica posibilitatile existente si potentiale din cadrul pietei muncii si face ca totul sa devina mai rapid, mai sigur si mai eficient!
Public Euroconsulting aproape de COMPANIA TA, aproape de TINE!