Oportunitate de a începe o carieră în IT Software

Asociatia pentru Educatie Informala

01-12-2014 | EXPIRA LA 03-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

La Oradea, în acest moment avem cursuri pentru:
* Web Development (cu accent pe PHP)
* Java Development
* .NET Development

Cursurile se vor ține la Trade Center, noua clădire de birouri de la Lotus Mall sâmbăta și în după-amieze/seara în așa fel încât să fie accesibile studenților sau celor care au deja un job.


CERINTE

1. Un interes și o pasiune deosebite pentru IT care să ofere energia necesară pentru cele 6 luni de cursuri intensive
2. Cunoașterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a purta o conversație și a folosi cu dexteritate materiale scrie în limba engleză.


BENEFICII OFERITE

1. Cursuri menționate mai sus sunt adaptate la cerințele firmelor de IT locale și la un nivel de calitate convingător pentru acestea
2. Trainerii sunt profesioniști cu experiență, actual practicanți ai limbajelor respective
3. Vor fi sesiuni de soft-skills (lucru în echipă, prezentarea la interviuri)
4. Cei care se înscriu în program vor avea expunere la firmele de IT locale, reprezentanți ai acestora fiind invitați la cursuri


DESCRIEREA FIRMEI

Obiectivul Asociației este pregătirea unui număr cât mai mare de absolvenți ai unor instituții de învățământ liceal sau universitar, care în mod tradițional nu au acces la locuri de muncă existente în industrii dintre cele care oferă salarii peste media pe economie, în discipline și domenii de nișă, caracterizate de utilizarea într-o mare măsura a tehnologiilor moderne din sfera IT, software etc, cu scopul de a le facilita acestora accesul la ocuparea unor locuri de muncă disponibile în industriile mai sus menționate.