Operator/Masinist pentru prefabricate

Macon SRL

17-06-2016 | EXPIRA LA 17-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

MACON SRL
punct de lucru Oradea- str. Uzinelor nr. 12
producator de materiale de constructii (BCA)

Organizează selecţie de personal pentru:

MASINIST PT. PREFABRICATE
pentru hala de productie BCA


Descrierea postului:
• sortare produs neconform
• curatat carucioare
• uns tipare

PROGRAM DE LUCRU IN SCHIMBURI:
- schimbul I - 7:00 – 19:00
- schimbul II - 19:00 – 7:00


CERINTE

Candidatul ideal:
• persoana dinamica, cu capacitate de invatare, responsabila si comunicativa, capabila de lucru in echipa, disponibila la efort
• constituie avantaj persoanele care au lucrat intr-o hala de productie elemente prefabricate din beton


BENEFICII OFERITE

Se ofera contract individual de munca pe perioada nedeterminata, cu perioada de proba conform legii, pachet salarial competitiv (tichete de masa, decontare transport la si de la locul de munca, alte facilitati conform CCM) oportunitati de instruire si dezvoltare personala.


DESCRIEREA FIRMEI

Lider pe piaţa producătorilor de materiale de construcţii din România, cu o activitate de 50 de ani în acest domeniu, MACON Deva şi-a dezvoltat şi consolidat această poziţie pe principii de calitate, profesionalism, seriozitate, performanţă şi respect faţă de clienţi, angajaţi şi colaboratori. Produsele noastre sunt rezultatul implementariii acestor principii şi sunt adaptate diferitelor nevoi arhitectonice, de calitate şi siguranţă. Fabricăm produse permanent adaptate nevoilor şi aşteptărilor clienţilor noştri şi nu ne oprim aici. Strategia de cercetare şi dezvoltare are ca principal obiectiv lansarea unor produse noi prin care să DEPĂŞIM AŞTEPTĂRILE partenerilor şi clienţilor noştri.