Manipulant marfa

SC IEFTINEL SRL

11-06-2016 | EXPIRA LA 13-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Manipularea mărfii
- Expunerii produselor pe raft
- Ajutarea clientilor, colegilor
- Pregătirea produselor pentru transport


CERINTE

- Conditie fizică bună
- Agilitate
- Abilitate de lucru în echipă
- Organizat
- Responsabil, politicos
- Cunoscător ai limbii române și a limbii maghiare


BENEFICII OFERITE

- Salariu motivant + bonuri de masă


DESCRIEREA FIRMEI

Filosofia noastră
Fiecare participant la viața economică are o misiune și are obligația să-și exercite sarcinile cât mai bine. Un agent economic poate spune că și-a îndeplinit misiunea cu succes doar atunci când oferă o valoare pe piața prin prețuri corecte. Această idee reprezintă ținta noastră, pe care încercăm să o atingem zi de zi prin dăruire și multă muncă. Conceptul principal este acela de a putea oferi produse de calitate la prețuri accesibile, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții clienților noștri.
Analizând produsele de consum curent de pe piața din România am observat mai multe lucruri. Unul dintre ele e că oferta pe piață este dominată de branduri recunoscute internațional. În aceste condiții, produsele de o calitate adecvată sunt scumpe și din când în când apar produsele de slabă calitate, care nu îndeplinesc așteptările consumatorilor și dispar repede de pe piața. Astfel ne-a fost dată oportunitatea de a introduce pe piața produse care să răspunda cerințelor referitoare la calitate ale clienților și care să coste o fracțiune din prețul produselor de marcă.
Comerț ridicată în 2007, am lansat propria societate comercială – EN GROSS PRODUSE CHIMICE „IEFTINEL” SRL – care s-a ocupat de comerțul cu ridicată a produselor chimice, a produselor din hârtie și a cosmeticelor. La sfârșitul lui 2008, numele companiei a fost scurtat, devenind IEFTINEL. În același an ca o reacție la cererea de pe piața locală, am început să distribuim și produse alimentare. Gama de produse în continuă creștere a condus la dezvoltarea unei afaceri en-gros în toată regula. Ca urmare, în 2009 am deschis un magazin cash & carry într-un depozit de 1400 mp, și în același timp ne-am dezvoltat propria logistică pentru manipularea produselor.