Poziție flexibilă în management într-un startup ecommerce în industria luxului

SC COSMA & STRACIUC DESIGNS SRL

01-08-2016 | EXPIRA LA 03-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma SC COSMA & STRACIUC DESIGNS SRL, înființă recent în Oradea de antreprenori internaționali din Romania și Germania acționează în industria luxului și comerțului online.
Brandul House of Treasure reprezintă primul magazin online din Romania de bijuterii de la designeri internaționali selecționate prin procesul de curation (eng.) - în același fel precum galeriile și muzeele selecționează și împart operele de artă în colecții speciale. Firma își are sediu principal în Oradea și Berlin, dar majoritatea echipei lucrează “remote” din diferite locații. Întrucât vrem sa formăm o echipă de încredere chiar de la început pentru dezvoltarea brandului House of Treasure, suntem în căutarea unui nou membru ambițios care să ne ajute să punem bazele unui brand internațional și a unei afaceri inovative de succes.

În cadrul acestui program, vei lucra împreună cu fondatorii firmei pe două fronturi:
1 - dezvoltarea afacerii - ne vei asista în calibrarea sistemului de comerț online, ne vei ajuta să punem la punct strategiile intrării pe piață, ne vei susține cu research și în luarea deciziilor de dezvoltare a afacerii. Astfel, vei avea parte de o experiență antreprenorială alături de echipă de success.
2 - operarea afacerii - ne vei ajuta să comunicăm cu clienții, să prelucrăm și să pregătim comenzi, să menținem relațiile cu partnerii și vei fi omul nostru de bază din Oradea.

Pentru început ne vei asista în aceste domenii, dar în scurt timp vei prelua mai multe responsabilități pe direcția pe care vrei sa te dezvolți.

Pentru a aplica, trimite-ne o scrisoare de motivație și CV-ul, alături de disponibilitatea ta (part-time, full-time, data începerii) la projects@houseoftreasure.ro.


CERINTE

- Vorbești limba Engleză la perfecție;
- Te pricepi la IT (fiind o echipă distribuită, vom lucra majoritatea timpului online, folosind Google Apps for Work și alte sisteme);
- Ești o persoană motivată, organizată, plină de inițiativă și poți lucra independent;
- Ești axat pe dezvoltarea personală și ești dispus să inveți în ritm rapid și să iți extinzi responsabilitățile - totul se invață dacă ești pus pe fapte mari;
- Ai capacitatea de comunicare la perfecție verbal și în scris;
- Ai un avantaj dacă ai cunoștiințe sau experiență în: ecommerce, social media, industria luxului, fashion, project management, marketing, IT, startups;
- Experiență de muncă (sau studii) în străinătate e un plus.

Suntem o echipă tânără care a avut deja parte de succes în business - pentru ca suntem muncitori, dedicați și dornici să ne testăm limitele! Vrem să punem de la început bazele unei echipe care se poate resimții in valorile noastre personale și profesionale. Dorim să te ajutăm să îți atingi potențialul. Te vom susține în acest proces și te vom recompensa pe măsura contribuțiilor tale.


BENEFICII OFERITE

- Oportunitatea de a lucra direct cu fondatorii și investitorii firmei
- Oportunitatea de a invața cum se lansează și cum se conduce un startup dinamic de rang internațional
- Mentorship și ample oportunități de dezvoltare
- Posibiltatea de a călători și a lucra remote
- Ore flexibile
- Bonusuri pentru performanță
- Cadouri frumoase dintre produsele noastre

Salarul pe baza experienței și performanței.


DESCRIEREA FIRMEI

House of Treasure este primul magazin online din România de bijuterii selecționate prin procesul de curation (eng.) de la designeri din întreaga lume- în același fel precum galeriile și muzeele selecționează și împart operele de artă în colecții speciale. Firma are sediu în Oradea și Berlin.

Brand-ul House of Treasure este deținut de SC COSMA&
STRACIUC DESIGNS SRL.