Consilier vanzari autoturisme rulate

TIRIAC AUTO

06-05-2019 | EXPIRA LA 08-05-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Identificarea si contactarea potentialilor clienti targetati;
Oferirea de consultanta catre clienti in vederea vanzarii de autoturisme rulate;
Asistarea si urmarirea procesului de vanzare pana la finalizare;
Mentinerea unei bune relatii cu clientii si dupa finalizarea tranzactiei
Promovarea valorilor si imaginii companiei in relatiile cu clientii;
Crearea si actualizarea bazei de date de clienti.


CERINTE

Experienta in domeniul vanzarii de autoturisme rulate;
Foarte bune abilitati de comunicare si negociere;
Abilitati foarte bune de socializare si networking;
Orientare catre client si proactivitate;
Permis de conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție și service auto, servicii de producție și întreținere ascensoare, servicii de pază și protecție etc. La ora actuală, Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șapte dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai.

Astăzi, rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto numără 65 de reprezentanțe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii de calitate în oricare colț al Romaniei. În fiecare dintre reprezentanțele noastre, fie showroom, fie service, avem consilieri pasionați de domeniul auto, profesioniști și implicati, gata să ofere soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienții noștri. Totodata, locațiile service Țiriac Auto sunt autorizate și pregătite să efectueze reparații unui portofoliu extins de mărci auto.

În cazul în care poziţiile dechise în acest moment în cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane Puteti aplica direct transmitand un mesaj pe adresa resurse.umane@tiriacauto.ro sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru).

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!