Consilier Clienti Persoane Juridice

ING Office Oradea Nufarul (Sarafin Consulting SRL)

20-10-2017 | EXPIRA LA 22-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promovarea produselor si serviciilor destinate segmentului MCSE (Micro-companies & Self-employed) cu o cifra anuala de afaceri pana la 2.000.000 lei;
Indeplineste obiectivele de afaceri agreate pentru segmentul MCSE; disponibilitate de a lucra cu obiective de vanzari intr-un mediu competitiv;
Analizeaza piata si identifica clientii potentiali, intra in relatie cu acestia si urmareste atragerea lor la banca;
Contacteaza si stabileste intalniri cu clientii in vederea prezentari produselor si serviciilor bancii, precum si a documentatiei necesare solicitarii unui credit;
Ofera consultanta si suport vanzare si post-vanzare clientilor in vederea dezvoltarii unei relatii pe termen lung cu acestia si atingerea unui grad de satisfactie crescut;
Reprezinta si promoveaza brandul ING pe piata locala;
Urmareste schimbarile din piata si se documenteaza continuu cu privire la dezvoltarile de produse ale ING Bank astfel incat sa poata oferi clientului consultanta in ceea ce priveste alegerea solutiilor potrivite acestuia.


CERINTE

Absolvent studii superioare, preferabil in domeniul economic;
Experienta intr-o pozitie similara / in domeniul bancar;
Experienta de vanzari si atitudine potrivita in acest sens;
Cunostinte si aptitudini minime pentru intelegerea principiilor finaciare de baza ale activitatii unei companii;
Abilitati de identificare a oportunitatilor de afaceri de pe piata locala;
Abilitati de vanzare si negociere; abilitati organizare si prioritizare;
Orientare catre client si catre rezultate;
Initiativa si putere de decizie.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa
Bonusuri trimestriale si anuale


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea SC Sarafin Consulting SRL, este partener (Franciza) ING Bank si administreaza agentia locala ING Office Oradea Nufarul.
In perioada de unsprezece ani de functionare, am reusit sa cream un portofoliu de aproximativ 7.000 de clienti persoane fizice si juridice, carora le oferim consultanta de specialitate si cele mai potrivite solutii aferente nevoilor financiare pe care le au.
Fie ca este vorba de credite garantate sau negarantate, cash-management, asigurari, depozite sau fonduri de investitii, suntem intotdeauna la dispozitia clientilor cu informatii complete si transparente, astfel incat acestia sa aleaga cea mai buna solutie de finantare, economisire sau tranzactionare.
Te asteptam sa te alaturi echipei noastre si, prin contributia ta, sa aduci un plus de valoare activitatii noastre.

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 84 de milioane de clienti individuali, companii si institutii din peste 40 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Asia si Australia.

ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania dupa 1989, in prezent detinand o pozitie solida pe piata locala. S-a lansat in 1994, ca banca de nisa, de Corporate si Investment Banking, dar s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut, prin crestere organica, iar astazi este o banca universala care ofera o paleta completa de produse si servicii tuturor categoriilor de clienti.