Cofetar / patiser

Bianco Milano

05-01-2017 | EXPIRA LA 04-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fiecare porție de gelato este oferită cu dragoste și vine însoțită de zâmbete vesele. Bianco Milano este in cautare de o persoana cu sau fara experienta, pasionata de "prajiturit" si dispusa sa invete mereu lucruri noi :)

Dacă ești plin de viață, responsabil, sincer și dornic să preiei acest post, trimite-ne CV-ul tău. Noi te vom contacta și îți vom da mai multe detalii despre ce presupune un loc în echipa noastră.


CERINTE

Munca coferarului este de a realiza prajituri (de exemplu, cheesecake sau lava cake) si torturi care se gasesc in meniul nostru, dupa retete italienesti gata facute. :)


DESCRIEREA FIRMEI

Ne-am propus să aducem în România atmosfera autentic italiană împreună cu un desert delicios. Ingredientele noastre includ: un gelatier italian care combină aromele și gusturile așa cum doar un specialist ar putea să o facă, un laborator la vedere pentru a vă arăta care este procesul de fabricație, o listă de ingrediente din întreaga lume pentru o originalitate incontestabilă a produsului și un banc de gelato ce păstrează textura și delicatețea specifică acestui desert.

Motiv pentru care ne place să spunem că Bianco Milano este echilibrul perfect dintre gustul dulce-acrișor al copilăriei și aromele sofisticate ale maturității. Este, deopotrivă, complicele clipelor tale de răsfăț și aducătorul de bucurii care reușește să transforme momente obișnuite, în amintiri de neprețuit.

Ne găsiți deocamdată în Satu Mare si Oradea, însă promitem să ducem mai departe povestea dincolo de granițele României. Suntem convinși că putem să facem asta printr-o atenție deosebită acordată produselor noastre și un serviciu pentru clienți ireproșabil.

Credem în calitatea produsului nostru, în autenticitatea lui și în sentimentul de prietenie și implicare activă al angajaților noștri. Povestea Bianco Milano abia începe să se scrie, vă așteptăm să vă alăturați și să urmăriți pentru că ceea ce e mai bun, abia urmează.