Autószerelő munkatárs DEBRECEN

Terrex Kft

05-06-2015 | EXPIRA LA 07-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Debreceni Bosch Car Service-be keresünk több éves szakmai gyakorlattal rendelkező, képzett autószerelő munkatársat, akár azonnali kezdéssel. Diagnosztikai gyakorlat előny. Fizetés: 120.000 forint szerződött bérezés+ lakhatási vagy utazási támogatás.
A szakmai önéletrajzokat a megadott e-mail címre várjuk! További információ a feltüntetett telefonszámon.

Henye Brigitta
0036309622210
henye@r17.hu


CERINTE

Pozíció leírás:
Gépjárművek javítása, karbantartása, motordiagnosztika végzése.
Feladatok:
- Gépjárművetk javítása, gépjárművek időszakos szervizelése, felülvizsgálata.
- Állapotfelmérés, műszaki vizsgára való felkészítés.
- Jármű-diagnosztika


DESCRIEREA FIRMEI

Színvonalas autó és gumiszerviz szolgáltatás egy kézben, egy helyen és azonnal. Tizenöt évvel ezelőtti alapításunktól kezdve elismert autójavító bázis vagyunk.
Számtalan privát és vállalati partnerkapcsolatunk kezdete a kilencvenes évek végétől datálható. Az R17 szerviz egyet jelent a minőségi munka, a prémium termékek és a hatékony hibaelhárítások szinonimájával. Több vezető autóipari termékgyártó márkaképviseleteként működünk, számunkra ez így természetes.
Michelin minősített szakszervizeként remek megoldásokat kínálunk a gumiabroncs értékesítése és azok szervize terén. Legyen az egyszerű defektjavítás, vagy a legbonyolultabb könnyűfém felni-vibráció diagnosztika. Ha máshol, vagy akár több helyen nem sikerült megoldást találni, tegyen egy próbát Velünk!
Sok száz autót szervizelünk és kezelünk flotta megállapodások keretében. Igen nagy gyakorlatunk van karbantartó autójavítások és szezonális gumicserék tervezett lebonyolításában. Számunkra nem gond a flottakövetés, az összesített számlázás vagy akár országos kiszolgálás igénye sem.
Az autókat rendszeresen javítani és karbantartani kell. Számunkra az ehhez szükséges tudás és háttér a legjobb helyről, magától a rendszerek és az alkatrészek gyártójától érkezik. Nincs szükségünk hangzatos márkaszerviz klisékre és ahhoz tartozó árazásra, becsületes munkát nyújtunk, ügyfélbarát áron.