Asistent Marketing

Leadcom SRL

01-06-2015 | EXPIRA LA 01-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te echipei noastre dinamice si vei gasi la noi un mediu placut, plin de provocari unde nu numai ca iti vei folosi abilitatile si cunostintele ci vei adanci experiența participand la diferite proiecte.

Scopul nostru este sa atragem si sa formam cei mai talentati profesionisti. Cultivam un mediu placut, cu posibilitati de invatare si de impartasire a cunostintelor, incurajand echipa noastra sa-si dezvolte abilitati importante si sa creasca in performanta. Apreciem profesionistii proactivi si ii asistam sa-si dezvolte abilitatile de conducere.

Descrierea jobului:
Acest post necesita o persoana care va fi responsabila pentru toate materialele de imagine, respectiv de marketing aflate in agenda companiei noastre. Va trebui sa compui cu usurinta orice material, fie ca este vorba de un articol, o tema grafica, video, cautare de informatie pe internet sau de o campanie facebook.

Candidatul ideal are experienta in crearea de site-uri web (de ex. WordPress, Prestashop, php, html sau asemanator). Pachetul Office (Word, Excel, Powerpoint) trebuie sa-l aveti la degetul mic.

Acest post necesita atentie la detalii, creativitate si nu in ultimul rand daca ai abilitati bune de comunicare este un mare avantaj.
Trebui sa fii auto-motivat(a), sa lucrezi confortabil si sub presiune si neaparat sa fii consacrat(a) sa furnizezi doar lucrari de clasa intai.

Atributii:

Cercetare, identificare si testare de aplicatii software pentru marketing, webdesign si alte automatizari;
Instalarea si intretinerea acestor automatizari;
Scrierea materialelor pentru marketing;
Cunostinte in softuri de grafica este un avantaj (de ex. Photoshop, Corel Draw sau asemanator);
Creare, montat si gestionarea de filmari video;
Integrarea de SEO, retele sociale si continut pentru realizarea unei strategii complete.


CERINTE

Cel putin 3 ani exprienta pe un post similar reprezinta un avantaj adevarat, insa si candidati aflati la inceput de drum pot fi acceptati pe baza de cunostinte solide, dupa o examaminare terminata cu rezultate bune;
Utilizator PC avansat: foarte buna cunoastere a pachetului Office, la fel si PHP, HTML, WordPress, PrestaShop sau sisteme similare;
Abilitati bune de comunicare, scris si verbal precum si aprecierea corecta a design-ului si a functionalitatii;
Capacitatea de a lucra independent, curiozitate naturala si o personalitate cu gandire pozitiva;
Pasionat si entuziast in legatura cu mediul online respectiv cu marketingul in general;
Capacitatea de a lucra singur(a) cu minima supervizare la fel si in echipa;
Intelegerea generala a domeniului de creare video;
Intelegerea dezvoltarii tehnologice si rolul automatizarilor este vital in acest rol;
Experienta in integrarea retelor sociale si de continut in campaniile marketing este o necesitate alaturi de cunostinte tehnice solide in acest domeniu.


BENEFICII OFERITE

Munca @ Leadcom – ce oferim:

program flexibil intr-o companie intemeiata;
oportunitati de participare la training-uri si conferinte;

un mediu deschis in care favorizam cooperarea incurajand dezvoltarea profesionala;

proiecte de munca interesante si interesante, provocari continue pentru a dezvolta ultimele aplicatii;

si nu in ultimul rand un salar competitiv.

Firma noastra este concentrata pe internet marketing si astfel vei putea dezvolta noi abilitati importante in cel mai dinamic mediu. Daca cauti o mare oportunitate in marketing atunci acesta este jobul pentru tine!


DESCRIEREA FIRMEI

Politica noastra este:“Fa ceva in cel mai bun mod posibil sau daca nu poti mai bine nu fa nimic”. In alta ordine de idei: “Noi nu cunoastem imposibilul”

Leadcom a fost o poveste de succes inca de la inceput: am pornit in 2002 ca si companie de comert si am realizat profituri inca de bun inceput.

Pe parcursul anilor ne-am orientat intr-o directie a consilierii, mentorarii si dorim sa urmam aceasta linie si pe viitor.

Deoarece acordam o mare importanta planificarii, analizam tendintele din lume si ne pregatim sa dezvoltam noi branduri care sa satisfaca noi cerinte, noi piete intr-o lume schimbata.