Angajam sofer C+E cu ADR

SC VOTROM SRL

14-07-2015 | EXPIRA LA 13-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societate cu experienta, de peste de 10 ani, in comercializarea produselor petroliere, angajam sofer cisterna carburant 30mc.
Solicitam:
-permis de conducere C+E cu experienta min.3 ani sofat cap tractor si semiremorca;
-atestat ADR;
-disponibilitate la program prelungit si deplasari in tara;
-seriozitate, corectitudine, punctualitate;
-nefumatori.
CV-urile se pot trimite la adresa de email: chaias@votrom.ro


CERINTE

Seriozitate, disponibilitate, experienta.


BENEFICII OFERITE

Salar atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea a luat fiinţă în anul 2004, prin aportul celor doi asociaţi. Capitalul social iniţial a fost de 10.000 RON, proporţia fiind de 85 / 15 %. De-a lungul activităţii, capitalul social s-a majorat, ajungând azi la 150.000 RON, păstrându-se acelaşi raport între asociaţi.
Managemetul organizaţiei este asigurat de cei 2 asociaţi, care sunt angajaţi cu contract de muncă pe perioadă nederminată.

În momentul de faţă societatea are 23 angajaţi cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Media de vârstă este 35 de ani, 15 salariaţi având studii superioare şi unul în curs de finalizare.
De la înfiinţarea societăţii domeniul de activitate a fost acelaşi, comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate, cod CAEN 4671, menţionăm că s-a făcut reclasificarea codului CAEN conform cerinţelor impuse de legislaţie.

Începând cu noiembie 2009, societatea noastră este înregistrată ca şi operator economic care comecializează în angro, având atestat înregistrat la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj .