Account Manager - Programe contabilitate

OTTO OUTSOURCING & CONSULTING SERVICES

02-12-2015 | EXPIRA LA 04-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Unic reprezentant al companiei Kulcs-Soft, lider de piata in Ungaria in domeniul software de contabilitate si management al afacerii, http://www.kulcs-soft.hu/, SOFTFACTURA se afla in Romania la inceput de drum. Cautam un coleg, preferabil proaspat absolvent, dornic si capabil de a invata, a se dezvolta, cu spirit intreprinzator, in pozitia de ACCOUNT MANAGER , cu reale si concrete oportunitati de cariera, odata cu cresterea companiei. Pozitia va va oferi libertate decizionala, deschidere in multiple directii, dezvoltare profesionala si personala. Telul nostru este sa devenim cat de curand lideri de piata si in tara noastra.
RESPONSABILITATI:
- Suport tehnic si informational pentru utilizatorii si partenerii interesati de produsele noastre
- Testarea si evaluarea softurilor Softfactura, studierea pietei, realizarea de studii privind cerintele potentialilor clienti, a directiilor de dezvoltare.
- Dezvoltarea unei retele de parteneri distribuitori ai softurilor companiei noastre, relationarea cu acestia.
- Participarea activa la procese de vanzare directa (contactare telefonic si prin email a persoanelor care descarca demo gratuit din pagina noastra web, cu scopul de a le oferi suport tehnic si de a le vinde produsul, deplasare pe teren, pentru scurte prezentari la sediul firmelor unor potentiali clienti interesati)
- Deplasarea la sediul clientilor interesati de diferite servicii contra cost, comisionate corespunzator, cum ar fi instalare, punere in functiune, cursuri de utilizare, etc.
- In perspectiva, participarea proactiv la dezvoltarea activitatii, implicare decizionala in strategia de marketing, construirea, instruirea noilor colegi si conducerea unor echipe de vanzari si de suport tehnic.


CERINTE

CERINTE:
- Absolvent Stiinte Economice, preferabil Contabilitate
- Competente utilizare Microsoft Office
- Limba engleza si/sau maghiara
- Abilitati excelente de comunicare
- Capacitate decizionala, spirit intreprinzator, dorinta de dezvoltare si cariera.
AVANTAJE:
- Cunostinte de limba maghiara
- Proaspat absolvent Facultate/Master
- Experienta in relatii cu clienti, vanzari, etc.
- Experienta in utilizarea unui soft de contabilitate


BENEFICII OFERITE

OFERTA:
- Salariu fix + Pachet comisionare extrem de motivant, provenit din vanzari directe, din vanzarea sistemului de distribuitori construit, din vanzarile echipei conduse, din servicii de suport tehnic si din alte servicii, tip punere in functiune, cursuri de utilizare, etc.
- Cursuri de specializare performante gratuite
- Reale si concrete oportunitati de cariera, dezvoltare personala si profesionala, oportunitatea de a participa de la inceputuri la constructia unui proiect important


DESCRIEREA FIRMEI

Unic reprezentant în România al companiei Kulcs-Soft Szamitastechnika Nyrt, http://www.kulcs-soft.hu/, dezvoltator software de contabilitate şi management al firmei lider de piaţă incontestabil în Ungaria, cu o experienţă de 25 de ani şi peste 50 000 de parteneri mulţumiţi, în plină expansiune în România.
Misiunea noastră este să sprijinim antreprenorii care se află la început de drum, sau afacerile în plin proces de dezvoltare prin oferirea unor unelte software eficiente şi puţin costisitoare. Soluţiile noastre de soft sunt la îndemana oricărei persoane. Le puteţi folosi în fiecare mediu de afaceri fără alte implementări suplimentare. Aplicaţiile noastre sunt uşor de înteles, învăţat şi folosit.
În anul 2010 Kulcs-Soft intră pe piaţa internaţională, în România ţelul nostru fiind de a deveni cât mai curând unul dintre liderii de piaţă în domeniu.