Tubulatori / Pipefitteri Olanda

Den Breejen Work

06-01-2016 | EXPIRA LA 05-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Pozitioneaza, asambleaza, instaleaza si intretine sisteme de tubulatura, suporti de tevi si echipamentul hidraulic si pneumatic asociat cu acestea pentru abur, apa calda, incalzire, racire, lubrifiere, stropire, si sisteme industriale de productie si procesare, aplicand cunostinte de operare a sistemului si urmand planurile.
- Selecteaza tipul si dimensiunea tevii si materialele si echipamentele, cum ar fi suporti, agatatori si cilindri hidraulici, conform specificatiilor.
- Inspecteaza zona de lucru pentru a determina prezenta obstructiilor si pentru a se asigura ca decuparile care vor fi taiate pentru teava nu vor cauza slabirea structurii.
- Planifica instalarea sau repararea pentru a evita obstructiile si interferarea cu activitatile altor muncitori.
- Taie teava folosind fierastraie, cutere de teava, ciocan si dalta, autogenul si masina de taiat teava.
- Fileteaza teava folosind masina de filetat. Indoaie teava folosind unelte de indoit teava si masina de indoit teava.
- Asambleaza si instaleaza diferite tipuri de tevi, tuburi si fitinguri metalice si nemetalice, fier, otel, cupru si plastic.
- Racordeaza tevi, folosind imbinari filetate, calafatuite, sudate, sudate cu aliaj de alama sau topite si unelte de mana.
- Asigura tevile de structura cu bracheti, cleme si carlige folosind unelte de mana si electrice.
- Instaleaza si intretine componente hidraulice si pneumatice ale masinilor si echipamentului, cum ar fi pompe si cilindre, folosind unelte de mana.
- Creste presiunea in sistemul de tubulatura si observa manometrul conectat la acesta pentru a testa sistemul pentru scapari.
- Poate suda suporti pentru tevi de partile structurale din otel.
- Poate fi desemnat tubulator de presiune cand instaleaza sisteme de tubulatura care trebuie sa reziste la presiuni inalte.
- Cunoaste si aplica normele de protectia muncii si munca cu foc deschis


CERINTE

- experienta profesionala in domeniul naval si/sau offshore
- experienta de lucru cu planul isometric


DESCRIEREA FIRMEI

Inca din 1952, Compania Den Breejen a devenit un partener internațional in şantiere navale şi de reparații pentru activitați de protecţie a suprafețelor dar şi in lucrări de vopsitorie.
Ne desfășurăm activitatea in domeniul conservării unei game variate de obiective maritime şi industriale.
Profesioniştii noştri asigură servicii de calitate de peste 60 de ani. Ne distingem prin flexibilitate, incredere şi avans tehnologic.
DB Work, agentie de recrutare si plasare de forta de munca, face parte din grupul de firme Den Breejen.
Suntem convinși că lucrătorii de incredere, profesioniști din Romania pot lucra oriunde in Europa. Ca dovadă a acestui fapt, acum avem un număr in continuă creștere de profesioniști romani care lucrează in numeroase locuri din Olanda și Germania.
Succesul nostru intareste increderea noastra ca avem chiar cele mai bune resurse pentru locuri de muncă, in orice domeniu in care ne desfășurăm activitatea.