Oferte de munca in Olanda: Paprika,Rosii si Castraveti

SC PERFECT AT WORK HOLLAND SRL

18-12-2014 | EXPIRA LA 17-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferte de munca in Olanda: Paprika,Rosii si Castraveti


CERINTE

Firma SC Perfect at Work Holland SRL, cu peste 10 ani experienta in domeniul plasarii fortei de muncă în Olanda, selecteaza candidati romani cu experienta pentru cules si impachetat in sera de paprika,rosii si castraveti.
Aveti posibilitatea sa castigati un salariu atractiv .Veti intalnii oameni noi.Cu firma noastra va puteti creea un viitor nou pentru dumneavoastra si familie.
Se pot inscrie femei si barbati cu varsta intre 18 şi 35 de ani.Persoane motivate sa lucreze în strainatate.Cunostinte de baza de limba engleza (constituie un avantaj).Experienta in domeniu este obligatorie.Permisul de conducere constituie un avantaj.
Firma va ofera cazare in apartamente sau case.
Transportul de unde locuiti in Olanda la locul de munca.
Asigurare medicală- este obligatorie pentru orice persoana care lucreaza pe teritoriul Olandei
Callcenter în limba română- Pentru orice problema angajatii au acces intr-un anumit interval orar la un numar de telefon unde pot discuta cu un reprezentant al firmei in limba romana.
Firma nu percepe nici un fel de comision sau alte taxe ascunse pentru serviciile oferite sau pentru prelucrarea documentelor!
Salariile se platesc saptamanal in functie de orele lucrate. Contractul se semneaza pe un an de zile cu posibilitate de prelungire.
Actele necesare realizarii dosarului sunt:
- Pasaport sau Cartea de identitate;
- Cazierul Judiciar;
- Permisul auto ( daca detineti);
- Un cont bancar in euro cu card-deoarece salariile se platesc numai in cont bancar
- Un Cazier fiscal de la Finante ( sau Registrul Agricol daca stati la casa) sau o adeverinta de la Biroul de Evidenta a Populatiei din care sa reiasa adresa dumneavoastra inscrisa in sistemul lor

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0234/533818 sau pe adresa de email infoRO@goodmorning.eu


DESCRIEREA FIRMEI

Goodmorning B.V. a fost înfiinţată în Olanda, la 22 iunie 2001 cu numele Exotic Green. Iniţial, Exotic Green îşi desfăşura activitatea în domeniul plasării de angajaţi temporari în sectorul agriculturii de seră. Cu timpul, firma şi-a extins domeniile de specializare, plasând din ce în ce mai mulţi angajaţi în alte sectoare, printre care cel industrial, alimentar, de construcţii şi logistică.
Goodmorning, în trecut Exotic Green, și-a început activitatea în România în anul 2011. În ultimii 3 ani, sute de angajați români cu cetățenie ungară au fost angajați de Goodmorning B.V. în Olanda. Începând cu 2014, firma recrutează candidați români, cu sau fără cetățenie ungară, ca urmare a ridicării restricțiilor privind dreptul de muncă al românilor în Olanda.
În fiecare zi, în jur de 1500 de angajaţi din diferite țări est-europene merg la muncă pentru clienţii noştri în sectoare precum agricultura de seră, logistică, industrie metalurgică şi industrie alimentară. Angajaţii noştri sunt instruiţi şi ajutaţi de o echipă de 45 de angajaţi permanenţi ai firmei Goodmorning, de la sediul central din Etten Leur şi de la sediile regionale din Steenbergen şi Zwijndrecht, Olanda. Goodmorning deţine propriile spaţii de cazare pentru angajaţi, cel mai important fiind complexul de locuinţe Stella Maris din Steenbergen. Transportul angajaţilor către locul de muncă este asigurat, firma având un parc auto de peste 200 de maşini.
Goodmorning este un nume cunoscut în Olanda, datorită flexibilităţii de care dă dovadă, cunoştinţelor aprofundate în domeniul său de activitate şi disponibilităţii de a încerca şi implementa schimbări inovatoare. Goodmorning este o firmă cu responsabilitate socială, sponsorizând multe instituţii şi evenimente, cel mai important fiind echipa de fotbal NAC Breda, jucătoare în Liga întâi naţională a Olandei.