Locuri de munca in Olanda

SC GOODMORNING RECRUITMENT SRL

05-09-2014 | EXPIRA LA 07-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma Goodmorning Recruitment cauta personal cu experienta in: curatat,taiat si impachetat Trandafiri si taiat si impachetat Gerbera pentru Olanda
Nu se percepe nici un fel de comision sau alte taxe ascunse pentru serviciile oferite sau pentru prelucrarea documentelor!

Acte necesare realizarii dosarului:
- Pasaport/Carte de identitate;
- Cazier Judiciar;
- Permis auto ( daca detineti);
- Extras de cont (in euro) in care o sa va primiti salariul;
- Un Cazier fiscal de la Finante/ Adeverinta de la Primaria din localitatea de domiciliu – RegistrulAgricol / Adeverinta de la Biroul de Evidenta a Populatiei din care sa reiasa adresa in care figurati cu domiciliul;


CERINTE

Cerinţe:
- Femei cu varsta intre 18 si 45 de ani/ Barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 35;
- Persoane motivate sa lucreze in strainatate;
- Cunostinte de baza de limba engleza (constituie un avantaj);
- Experienta in domeniu este obligatorie;
- Permisul de conducere (constituie un avantaj);
- Forma fizica buna, clinic sanatos;
- Capacitate de a lucra atat individual, cat si in echipa;
- Seriozitate, flexibilitate si disciplina in munca.


BENEFICII OFERITE

Se oferă:
- Contract pe perioada determinata de 1 an de zile, cu posibilitate de prelungire;
- Salariu intre 6.30 euro-8.00 euro (brut)pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 23 ani , si intre 8.60 euro – 9.00 euro (brut)pentru persoanele cu varsta peste 23 ani, raportat la un program de 8 ore/zi, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare a caror plata se va face in procent de 125 %. (Un salariu saptamanal variaza intre 120 euro – 200 euro (net) in conditiile in care se lucreaza 5 zile /saptamana, cate 8 ore/zi);
- Cazare in locuinte care corespund standardelor legale în Olanda;
- Transportul la locul de munca;
- Asigurare medicala;
- Indrumare la locul de munca;
- Pregatirea tuturor actelor necesare pentru a munci si locui legal în Olanda;
- Call-center in limba romana.


DESCRIEREA FIRMEI

Goodmorning B.V. a fost înfiinţată în Olanda, la 22 iunie 2001 cu numele Exotic Green. Iniţial, Exotic Green îşi desfăşura activitatea în domeniul plasării de angajaţi temporari în sectorul agriculturii de seră. Cu timpul, firma şi-a extins domeniile de specializare, plasând din ce în ce mai mulţi angajaţi în alte sectoare, printre care cel industrial, alimentar, de construcţii şi logistică.
Goodmorning, în trecut Exotic Green, și-a început activitatea în România în anul 2011. În ultimii 3 ani, sute de angajați români cu cetățenie ungară au fost angajați de Goodmorning B.V. în Olanda. Începând cu 2014, firma recrutează candidați români, cu sau fără cetățenie ungară, ca urmare a ridicării restricțiilor privind dreptul de muncă al românilor în Olanda.
În fiecare zi, în jur de 1500 de angajaţi din diferite țări est-europene merg la muncă pentru clienţii noştri în sectoare precum agricultura de seră, logistică, industrie metalurgică şi industrie alimentară. Angajaţii noştri sunt instruiţi şi ajutaţi de o echipă de 45 de angajaţi permanenţi ai firmei Goodmorning, de la sediul central din Etten Leur şi de la sediile regionale din Steenbergen şi Zwijndrecht, Olanda. Goodmorning deţine propriile spaţii de cazare pentru angajaţi, cel mai important fiind complexul de locuinţe Stella Maris din Steenbergen. Transportul angajaţilor către locul de muncă este asigurat, firma având un parc auto de peste 200 de maşini.
Goodmorning este un nume cunoscut în Olanda, datorită flexibilităţii de care dă dovadă, cunoştinţelor aprofundate în domeniul său de activitate şi disponibilităţii de a încerca şi implementa schimbări inovatoare. Goodmorning este o firmă cu responsabilitate socială, sponsorizând multe instituţii şi evenimente, cel mai important fiind echipa de fotbal NAC Breda, jucătoare în Liga întâi naţională a Olandei.