Angajam soferi comunitate

S.C.ALBLAS TRANSPORT BRASOV

03-09-2015 | EXPIRA LA 03-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele activitati ale firmei Alblas sunt transportul rutier de marfa din si catre Europa de Est -cu accentul pe incarcarile partiale si grupaje, inclusiv incarcaturi ce necesita atestate ADR si temperaturi controlate. Reteaua Alblas acopera Beneluxul, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania.

Deoarece compania noastra este intr-o continua expansiune, cautam soferi cu experienta pe comunitate (minim 1 an) pe camion. Principalele categorii de transport ale firmei Alblas sunt cele de coletarie, flori sau curse fixe de posta.
Pauza de odihna dupa orele de lucru se realizeaza in cabinele camioanelor, la bazele Alblas sau dupa caz - la unul dintre apartamentele Alblas.
Daca corespundeti postului pe care noi il oferim, veti avea o prima saptamana de training ce va avea loc in Jacobsdorf (DE). Pe parcusul acestei saptamani veti sustine un test de conducere pentru a se constata nivelul dumneavoastra si abilitatile de conducere.
Echipa de la Brasov tanara si dinamica si va va sustine si ajuta sa aduceti cursele la bun farsit.
Modalitati de contact:
e-mail: monica.felea@alblas.nl/petrus.ghita@alblas.nl / gabriela.baclea@alblas.nl
Detalii la: Tel.: 0040 268 258 104


CERINTE

- Experienta pe comunitate (minim 1 an)
- Atestat valabil de ADR
- Cartela tahograf
- Atestat transport marfa
- Adeverinta de la medicul de familie precizand ca sunteti apt de munca


BENEFICII OFERITE

Salariul de baza este de 1100 RON Brut, ce poate creste in functie de prestatiile individuale. (ore suplimentare, incarcari, descarcari)si poate ajunge intre 2000 si 4000 RON brut pe luna.
Diurna este 35€ net/zi, si poate ajunge la 39€ net/zi, in functie de prestatiile dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de transport