contabil

SC LADRISI GROUP SRL

20-11-2015 | EXPIRA LA 20-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- cunostinte speciale in domeniul economic
- efectuare tranzactii financiare
- arhiveaza documnete contabile


CERINTE

- studii superioare
- exerienta in contabilitate 3-5 ani
- cunostine avansate de programare


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa
- asigurare transport


DESCRIEREA FIRMEI

Fondat in anul 2006, Ladrisi este un abator de categorie A cu o capacitate anuala de sacrificare de 200000 capete porcine, 30000 capete bovine si cu o cifra de afaceri la finele anului 2014 in valoare de 10 milioane euro si 100 de angajati.
Ladrisi, pune pe primul plan siguranţa alimentară, calitatea produselor şi pregătirea profesională a angajaţilor companiei. Devotaţi principiilor calităţii şi trăind cu intensitate, pasiunea investită în satisfacţia lucrului bine facut, oamenii prezenți zi de zi îmbină cele mai importante valori caracteristice unui producător din domeniul agroalimentar: calitate, transparenţă, responsabilitate, spirit de echipă, performanţă.
Principala misiune a companiei Ladrisi este să furnizeze clienţilor săi materie primă şi produse finite la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă alimentară, toate acestea la un preţ corect. Produsele comercializate sunt: carcasă de porc, pulpă porc cu os, sfert porc anterior, cotlet cu os, piept porc cu os, subproduse din porc, carcasă de vită.