Reprezentant Vanzari

Job Connect

19-07-2016 | EXPIRA LA 18-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie nationala ce activeaza in domeniu de peste 20 de ani. Are ca activitate producerea si comercializarea de usi si ferestre din PVC. Calitatea produselor este recunoscuta la nivel national si european.

In Romania, echipa de specialisti, reprezinta cu succes compania atat in cadrul celor aproximativ 58 de magazine cat si pe teren direct la beneficiari.

Pentru zona Mures – Covasna - Harghita suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Reprezentant de vanzari.

Ca Reprezentant de vanzari, veti prospecta zona pentru a identifica noi oportunitati de colaborare si veti tine legatura cu clientii deja existenti. Veti oferi consultanta clientilor pentru a identifica cea mai buna varianta pentru ei. De asemenea, veti negocia si semna contracte impreuna cu acestia.


CERINTE

Pentru a putea desfasura activitatea acestui post cu succes este important sa fiti o persoana pasionata de domeniul vanzarilor, perseverenta si sa comunicati usor cu cei din jur. De asemenea, este esential sa detineti carnet de conducere, experienta in vanzari de minim 1 an si cunostinte de limba maghiara. Daca ati finalizat cursurile unui liceu sau ale unei facultati cu profil tehnic, sansele dumneavoastra de a ocupa acest post vor creste.


BENEFICII OFERITE

Pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime vi se vor pune la dispozitie toate echipamentele necesare: masina, laptop si telefon de serviciu.

Salariul este compus dintr-o parte fixa si comision din vanzarile realizate.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.