TARG DE JOBURI in domeniul hotelier pentru Londra, MAREA BRITANIE !!!

Banca de joburi

26-10-2009 | EXPIRA LA 01-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia Banca de joburi organizeaza in luna Octombrie 2009, la sediul agentiei din Brasov un TARG DE JOBURI cu participarea reprezentantilor hotelurilor din Londra, Marea Britanie.
In cadrul acestui targ se face prezentarea celui mai accesibil program din domeniul turismului care da posibilitatea cetatenilor romani sa lucreze legal in Marea Britanie, in conditiile in care romanii inca au restrictii pe piata muncii britanice, dand sansa fiecarui participant de a sustine interviul final, direct cu reprezentatii britanici in vederea verificarii eligibilitatii si selectarii finale pe unul din posturile vacante, scoase la concurs.
Vor avea acces la acest targ doar persoanele preselectate de catre consultantii nostri. Pentru preselectie trebuiesc indeplinite urmatoarele conditii:
1. Trebuie sa completati CV-ul, in limba engleza, pe situl agentiei noastre www.bancadejoburi.ro, cu mentiunea "pt targ joburi in domeniul turismului" (scrisa in campul "Alte cerinte / asteptari ...", cuprins in CV-ul de pe site-ul nostru), pana pe data de 16.10.2009. Alte formate de CV nu sunt acceptate, se iau in considerare doar acele CV-uri complete (se mentioneaza toata experienta profesionala sau educationala obtinuta de-a lungul anilor) si cu poze atasate;
2. Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de preselectie cu consultantii agentiei noastre (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati indeplinit corect punctul 1, completand CV-ul pe situl nostru).
3. Daca ati trecut cu succes de preselectie si ati fost gasit/a eligibil/a si corespundeti cerintelor angajatorului britanic veti fi trecut/a oficial pe listele de participare la interviul final ce va avea loc cu reprezentantii hotelurilor din UK, in cadrul targului.


CERINTE

In cadrul targului sunt scoase la concurs 50 de locuri vacante pentru urmatoarele 2 posturi :
1. HOUSEKEEPERS / ROOM SERVICE ATTENDANTS
2. LINEN PORTERS
In cadrul ambelor pozitii se va lucra in departamentul de curatenie al hotelului, este foarte important ca persoana care doreste sa participle la aceasta preselectie sa fie muncitoare si sa reuseasca sa faca curatenie in minimum 2 ½ camere intr-o ora.
Sunteti candidatul ideal daca:
1. Va doriti sa lucrati in domeniul hotelier, in mod legal in Marea Britanie.
2. Cunoasteti limba engleza la nivel conversational.
3. Aveti experienta in domeniul turismului, de preferat pe pozitiile de Housekeeper sau Linen porter.
4. Nu aveti experienta in domeniul turismului, insa aveti convingerea ca puteti sa faceti curatenie in minimum 2 ½ camere intr-o ora.
5. Sunteti o persoana prietenoasa si devotatata in munca sa.


BENEFICII OFERITE

Candidatilor care trec cu succes de interviul final li se ofera:
- contract legal de munca pe 1 an cu posibilitate de prelungire, permis de munca, asigurari sociale platite de angajator;
- plecare in maxim 2-8 saptamani de la depunerea dosarului;
- asigurare medicala platita de angajator;
- castig garantat si posibilitatea unui castig suplimentar, in functie de numarul de camere curatate/ora;
- asistenta in gasirea celei mai apropiate unitati de cazare fata de locul de munca.
- concediu odihna platit: 20 zile pe an.
- se accepta si CUPLURI sa aplice impreuna;
- calificare in domeniul turistic;
- posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul turismului;
- dupa incheierea unui an de munca in acest domeniu, aveti dreptul sa obtineti accesul liber pe piata muncii din Marea Britanie in orice domeniu; agentia noastra va poate asista ulterior pentru aceasta optiune.
Grabiti-va sa va programati pentru preselectie, locurile sunt limitate!
Daca vrei sa lucrezi in Marea Britanie in domeniul hotelier, acest program iti da posibilitate sa incepi munca legal in UK, cu plecare in maxim 2-8 saptamani de la momentul depunerii dosarului in mod complet si daca ai trecut cu succes de interviul final ce se va manifesta in cadrul targului nostru.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare programe de schimb cultural si joburi in cele mai diverse domenii de activitate si tari.