Selectam personal Ingrijire copii si menaj in ANGLIA!

Europrorecruit SRL

21-03-2014 | EXPIRA LA 20-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va informam ca avem peste 50 de locuri disponibile cu plecare rapida in Marea Britanie pentru pozitii de AU PAIR, Mother Help si Nanny / Child Care.

AU PAIR- Aceste job-uri se adreseaza in general fetelor, acestea având mai multe abilități în relația cu copii. Vârsta acceptată este cuprinsa intre 18 si 28 ani. Persoanele care aleg acest tip de job, au ca atributii principale: ingrijirea copiilor familiei gazda si menajul ușor în casă. Se lucreaza pana in 25 ore pe saptamana si si castiga un salariu mai mic. Castiguri salariale intre 90- 150 GBP(Lire Sterline)/SAPTAMANA.

Mother Help- Programul de ingrijire copii Anglia - Mother Help , este un program extrem de cautat, deoarece ofera posibilitatea femeilor care au o varsta destul de inaintata si care isi gasesc destul de greu un loc de munca sa inceapa munca in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care il ofera familiei cu cresterea copiilor acesteia. Astfel, beneficiaza de o remunerare din partea familiei gazda pentru ajutorul oferit si posibilitatea sa lucreze pe o perioada nedeterminata. Castiguri salariale intre 100- 200 GBP(Lire Sterline)/SAPTAMANA.

Nanny / Child Care- Ce reprezinta rolul de Bonă, Nanny sau Child Care? Este acea persoana care are grija de copiii familiilor private, se ocupa de treburi casnice, respectiv menaj usor, are o responsabilitate mai mare fata de un Au Pair in ingrijirea copiilor. O Nanny este mai mult decat Mother Help, petrece mai mult timp cu copiii, are un certificate de tip NVQ care atesta specializerea persoanei, are mai multe sarcini asupra ei si este platita mult mai bine decat un Au Pair, intre 200- 300 GBP(Lire Sterline)/SAPTAMANA.


CERINTE

-Plecare usoara si rapida;

-Cazarea si masa sunt GRATUITE;

-Se lucreaza intre 8 – 12 ore pe zi si se castiga o remuneratie intre 100- 300 GBP(Lire Sterline) pe saptamana;

-Candidatii au o şansă extraordinară de a-si perfecţiona nivelul limbii engleze in cadrul familiei gazda;

-Este o experienta de viata EXTRAORDINARA si se castiga bani, fără a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei;

-Candidatii sunt cazati într-o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a se simţi confortabil,de asemenea, vor lua masa împreună cu familia şi vor avea asigurare medicală plătită de familia gazdă.


DESCRIEREA FIRMEI

EUROPRORECRUIT este o agenţie de recrutare cu experienţă în selecţia şi plasarea forţei de munca în străinătate, acreditată de Ministerul Muncii, cu sediul in București , care vine în sprijinul clienților și candidaților prin intermediul agențiilor din teritoriu.