Personal HOTELIER-RESTAURANTE in ANGLIA

BANCA DE JOBURI

20-01-2013 | EXPIRA LA 20-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESPONSABILITATI:

Inca din 2004, agentia BANCA DE JOBURI desfasoara cu succes programe de munca in domeniul HOTELIER-RESTAURANTE in majoritatea tarilor din Europa. Agentia noastra ofera locuri de munca in domeniul turistic persoanelor interesate chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja.

Datorita stranselor relatii cu angajatorii din Marea Britanie numarul ofertelor de munca si a candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Locurile de munca vacante in acest moment sunt urmatoarele:

- Cameriste (Housekeeping)
- Ospatari/Ospatarite (Waiters/Waitresses)
- Barmani
- Ajutori Bucatar (Kitchen Assistant)
- Bucatari / Bucatari sefi (Chef / Head Chef)
- Receptioneri (Receptionists)
- Personal curatenie (Cleaners)
- Personal intretinere / mentenanta
- Vanzatori (Shop Assistant)
- Hostesa / Bell Boy (Hostess / Bell Boy)
- ...si alte posturi in domeniul hotelier


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:

La acest program pot aplica persoanele care:

- au cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational;
- nu au cazier judiciar;
- sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
- este necesar un minim de experienta.
- nu este obligatoriu sa aveti calificare, dar constituie avantaj.

BENEFICII:

CONDITIILE DE LUCRU:
Se lucreaza in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.

SALARIZAREA este de: minim 6,08 Lire Sterline / ora. Salarizare aproximativa: 972 - 1.728 Lire Sterline /luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte. Numar de ore lucrate pe saptamana : minim 35 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana. Salarizarea se plateste saptamanal sau de 2 ori pe luna.

CAZAREA:
Este identificata si pusa la dispozitie de angajator, iar costul va fi dedus din remuneratia lunara a candidatului. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv
utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la maxim 85 Lire / saptamana. Cazarea se face in camere individuale sau duble (1-2 persoane in camera ) in apropierea locului de munca.

MASA:
Este oferita gratuit de majoritatea angajatorilor sau dedusa din remuneratia lunara.

LOCATII DE MUNCA:
Sunt pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.

PERIOADA CONTRACTULUI de munca:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si se prelungesc automat daca va doriti si dvs. acest lucru.

PLECARILE LA ANGAJATORI:
Plecarile se fac saptamanal pe tot parcursul anului. Toti candidatii selectati de angajatori si care au semnat contractele pot pleca in maxim 3 luni in Anglia, dar de regula plecarile se fac in circa 6 saptamani.

AVANTAJELE PROGRAMULUI:

a) Dupa 12 luni de munca neintrerupta in Marea Britanie puteti obtine blue card-ul, care va dreptul sa lucrati fara restrictii in Marea Britanie, in orice domeniu.
b) Se lucreaza minim 35 ore / saptamana, deci se pot face multe ore suplimentare foarte bine platite. Multi dintre candidatii nostrii practic isi dubleaza astfel veniturile.
c) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Puteti opta fie sa faceti o cariera in acest domeniu deoarece dupa 12 luni salariul creste automat, iar dvs. puteti promova, fie dupa 12 luni odata cu obtinerea blue-card-ului sa va mutati in alt domeniu de activitate sau la alt angajator.
d) Obtinerea unei diplome in domeniul turismului, recunoscuta international NVQ - Level 2.


BENEFICII OFERITE

COSTURI PROGRAM:

Pentru a putea sa incepi munca legal in Anglia trebuie sa urmezi cursurile de pregatire profesionala in domeniul in care lucrezi si sa obtii Yelow Card-ul. In consecinta toti candidatii sunt inscrisi la o institutie educationala inainte de inceperea muncii.

A) Taxele catre agentia Banca de joburi se platesc in doua rate astfel:
- Taxa de procesare a dosarului : 500 RON – se plateste la semnarea contractului de mediere.
- Taxa de mediere : 360 Lire Sterline – se plateste, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
B) Taxele catre institutia de invatamant:
- Taxa de plasament la un hotel/restaurant - 450 Lire Sterline (la momentul semnarii contractului de munca).
- Taxa anuala de scolarizare (2 variante in fct. De pozitia dorita):
a) 145 £ (taxa scolara de inregistrare) + 10 rate lunare de cate 160,5 £, (pentru pozitiile de camerist(a), curatator, ajutor/curatenie bucatarie, femeie servici, in hoteluri, companii de curatenie sau azile batrani, etc…).
b) 162,5 £ (taxa scolara de inregistrare) + 10 rate lunare de cate 178,75 £, platibile dupa o luna ce incepeti munca (pentru pozitiile de ospatar(ita), barman(ita), receptionist(a), centralist(a), agent telefonic, operator call-center, vanzator, hostesa, casier(ita), livrator catering, etc..., in hoteluri, restaurante, fast-food-uri, azile batrani, cafenele, baruri, etc...).
C) Bilet avion Romania – Anglia : ~ 170 – 220 Euro (in fct. de perioada plecarii).
D) Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar (pentru mancare si cazare) pe perioada asteptarii primului salariu.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .