Munca

WMS Recruitment

25-12-2014 | EXPIRA LA 27-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

WMS Recruitment recruteaza 100 de muncitori la cules de narcise .
Inceputul sezonului de cules narcise este la jumatatea lunii Ianurie si dureaza pana in prima saptamana a lunii Mai, cu posibilitate de prelungire.
Posibilitatea de castiguri ridicate cu plata la unitate, iar cand aceasta nu este atinsa se asigura un minimum de £6.50 pe ora.
Va rugam sa trimiti cv-urile dumneavoastra la enquiries@wmsfridaybridgecamp.co.uk si sa specificati pozitia pentru care aplicati. Un nivel minim de engleza este necesar.

Interviurile vor avea loc in Bacau si Brasov in perioada imediat urmatoare, unde veti avea ocazia sa vorbiti direct cu angajatorul.
Cazare la Sugglers Haven Holiday Park in Newquay. £35.56 pe saptamana.

Cazarea este asigurata in caravane care contin 2 camere cu 2 paturi supra-etajate, o camera dubla(pentru cupluri), camera de dus, bucatarie complet utilata si sufragerie cu televizor. Facilitatile locatiei includ un magazin, un bar(deschis 4 nopti pe saptamana) si o camera utilata cu masini de spalat.

Plata se face saptamanal dar va sugeram sa aveti in jur de £220-£250 pana la primul salariul pentru mancare si alte cheltuieli.


CERINTE

Limba Engleza - Incepator


DESCRIEREA FIRMEI

WMS Recruitment este unul dintre cei mai importanti furnizori de munca temporara din UK, pe tot parcursul anului, pentru companiile agricole și horticole în zonele Norfolk, Cambridgeshire, Lincolnshire și Cornwall.