Job-uri in turism- UK

Europrorecruit SRL

18-08-2014 | EXPIRA LA 17-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea Job-ului:

Job-urile atasate acestui program reprezinta in generalpersonal pentru hoteluri, restaurante, catering, si anume:
- Cameriste ((Housekeeping)
- Receptioneri (Receptionists)
- bucatari (Chef / Head Chef)
- ajutori bucatari (Kitchen Assistant)
- barmani
- ospatari/ ospatarite (Waiters/Waitresses)
- personal curatenie (Cleaners)
- personal intretinere/ mentenanta
- Hostesse, Bell-Boy
- Vanzatori (Shop Assistant)etc.

Se lucreaza in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.


Avantajele ofertei:
- Dupa 12 luni de munca neintrerupta in Marea Britanie candidatii sunt indreptatiti sa obtina certificatul Blue Card, care da dreptul sa lucreze fara restrictii in Marea Britanie, in orice domeniu.
- Se lucreaza minim 35 ore / saptamana, deci se pot face multe ore suplimentare foarte bine platite. Multi dintre candidatii nostrii practic isi dubleaza astfel veniturile.
- Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Candidatii pot opta fie sa faca o cariera in acest domeniu deoarece dupa 12 luni salariul creste automat, iar candidatii pot promova, fie dupa 12 luni odata cu obtinerea blue-card-ului, fie se pot muta in alt domeniu de activitate sau la alt angajator.
- Obtinerea unei diplome in domeniul turismului, recunoscuta international.


CERINTE

- Limba engleza la nivel cel putin conversational
- Se cere un mimim de experienta
- Calificarea in domeniu constituie un avantaj considerabil
- Cazier judiciar curat
- Persoana motivata, pozitiva
- Dorinta de a castiga bani si de a presta servicii de calitate


Documente necesare inscrierii:
a) Copie buletin
b) Copie pasaport
c) Certificat de nastere – copie + traducere legalizata in engleza
d) Certificat casatorie/divort (daca e cazul) – copie + traducere legalizata in engleza
e) Cazier judiciar + traducere legalizata in engleza
f) Adeverinta medicala ”clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic” – eliberata de medicul de familie
g) 2 Referinte de la locurile de munca anterioare (in engleza, in original)
h) Copie – ultima diploma studii
Copie acte de calificare (daca este cazul)
i) Copie – Carte de munca / Adeverinte de munca
j) O poza tip pasaport si o poza full-body tip 9/13 la tinuta office


Pentru a avea dreptul de munca in Anglia, candidatul trebuie sa urmeze cursurile de pregatire profesionala in domeniul dorit, prin acestea obtinandu-se Yellow Card-ul. Prin urmare toti candidatii pentru acest program vor trebui sa se inscrie la o institutie educationala inainte de a-si incepe munca in domeniul dorit.


Taxele achitate catre agentia noastra sunt:
1) Tariful de evaluare a eligibilitatii este in valoare de 550 lei, inclusiv TVA, si se achita la momentul semnarii contractului de mediere.
2) Tariful de mediere este 750 Lire Sterline, platibili in lei la cursul BNR din ziua platii (si nu se achita inainte, ci dupa primul castig, in 3 rate lunare egale de cate 250 Lire Sterline / luna), insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:
- 450 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 25%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de practica platita, inainte de plecarea din tara.
sau
- 300 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 50%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

3) Biletul de avion- achitat de candidat


Taxele achitate catre institutia de invatamant:
- 400 lire – Taxa de inrolare ( care se achita prin transfer bancar la semnarea scrisorii de inrolare primita de la institutia de invatamant)
- Taxa scolara, care poate fi achitata in 7 rate lunare, din care prima rata in valoare de 355 £ se achita la sosirea candidatului in Marea Britanie, la institutia de invatamant, iar restul de 6 rate a cate 114,17 £ se vor plati lunar (pentru pozitiile de camerista, ajutor curatenie bucatarie, azile batrani, femeie servici, etc) sau 6 rate a cate 154,17£ lunar (pentru job-urile de ospatar(ita), barman(ita), receptionist(a), centralist(a), agent telefonic, operator call-center, vanzator, hostesa, casier(ita), livrator catering, etc…, in hoteluri, restaurante, fast-food-uri, azile batrani, cafenele, baruri, etc…)., in functie de postul ales.


BENEFICII OFERITE

Oferta din partea angajatorilor:
- Se asigura cazarea de catre angajator iar costul acesteia este dedus din remuneratia lunara a angajatului ( cheltuielile de cazare inclusiv utilitati poate ajunge la 85 lire/ saptamana). Cazarea se face cate 1-2 persoane in camera, de regula in apropierea locului de munca.
- Masa este asigurata de angajator in toimpul programului de munca
- Contractele de munca se semneaza pe minim 12 luni dupa care se poate obtine blue card-ul, care va dreptul sa lucrati fara restrictii in Marea Britanie, in orice domeniu.
- Plecarile se fac saptamanal pe tot parcursul anului. Candidatii selectati si acceptati in program, pot pleca in Anglia in maxim 3 luni, dar in general se pleaca in 6 saptamani!
- Pana la obtinerea permisiului permanent de munca, candidatul trebuie sa urmeze un curs vocational care ii ofera posibilitatea sa realizeze practica full time platita in domeniul in care urmeaza cursul;
- Se lucreaza minim 35 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana.
- Posibilitatea obtinerii unei diplome in domeniul turismului, recunoscuta international NVQ – Level 2;
- Posibilitatea realizarii unei cariere in domeniu.

Salariul oferit:
- Se castiga intre 972 lire – 1.728 lire/luna, tinand cont de orele suplimentare si schimburile de noapte; angajatorii platesc incepand cu 6,19 lire/ ora
- Se plateste lunar, saptamanal sau de 2 ori pe luna, dupa cum decide angajatorul


DESCRIEREA FIRMEI

EUROPRORECRUIT este o agenţie de recrutare cu experienţă în selecţia şi plasarea forţei de munca în străinătate, acreditată de Ministerul Muncii, cu sediul in București , care vine în sprijinul clienților și candidaților prin intermediul agențiilor din teritoriu.