Ingrijitori (care assistant)/asistenti medicali Marea Britanie

ProPlacing LTD

31-10-2012 | EXPIRA LA 30-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam personal cu si fara experienta (care assistant/ingrijitori/asistenti medicali) pentru ingrijirea batranilor si persoanelor cu dizabilitati in azile private (Care Home/Nursing Home) si spitale din Marea Britanie.
Un infirmier se ocupa in principal cu asistarea pacientului la efectuarea investigatiilor clinice, asistare pentru activitati de imbracare si hranire normala, efectuare zilnica a igienei personale a pacientilor, interventii in situatii de urgenta, monitorizarea starii pacientului, completarea documentelor de raportare , prevenirea crearii focarelor de infectie, asigurarea conditiilor igienico - sanitare generale la locul de munca.
Taxa pentru serviciile de mediere prestate de ProPlacing LTD este de £100 lire + job garantat daca candidatul trece interviul de limba engleza.


CERINTE

Se cauta fete/femei cu varsta cuprinsa intre 18-35 de ani, persoane dinamice, profesioniste si dornice sa munceasca si sa ofere cele mai bune servicii de ingrijire.
Desi experienta in domeniu nu este absolut necesara, candidatii care au experienta ca si asistenti medicali/ingrijitori/ asistenti sociali poseda un avantaj in procesul de recrutare.
De asemenea, candidatii care au un nivel avansat de limba engleza sau o calificare in domeniu (ex: asistenta sociala, diploma de infirmier, Crucea Rosie, etc) au un avantaj fata de ceilalti.
Candidatii nu trebuie sa aiba antecedente penale ( se solicita cazier judiciar), trebuie sa fie clinic sanatosi (se solicita adeverinta de la medical de familie) sociabili, rabdatori, adaptabili si amabili
Nivelul limbii engleze- mediu de conversatie.


BENEFICII OFERITE

- salarii competitive intre 6.15-9.50 lire/ora pentru ingrijitori si 9.50-13 lire/ora pentru asistenti medicali in functie de experienta si calificare dupa caz,
- posibilitatea de a lucra 35 - 72 ore/saptamana + ore suplimentare, care se platesc diferit
- contract de minim 1 an de zile cu posibilitatea de prelungire, in functie de angajator
- plecari in maxim 2 saptamani de la trecerea interviului cu angajatorul,
- cazare pe tot parcursul programului, (unii angajatorii ofera cazare gratis altii contra cost) doua mese pe zi pe durata programului de initiere in domeniul ingrijire batrani, cursuri de specializare a limbii engleze daca este necesar
- asistenta in obtinerea tuturor actelor necesare pentru a lucra legal in Marea Britanie,
- obtinerea unei calificari in domeniul Sanatatii si Asistentei Sociale dupa 1 an de zile, daca candidatul doreste.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare si plasare a fortei de munca cu sediul central in Londra, Marea Britanie.