Ingrijire batrani ANGLIA

EURO STAFF SOLUTION S.R.L

22-07-2013 | EXPIRA LA 21-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATII POT ALEGE OPTIUNEA DE PLATA A TAXELOR DE MEDIERE DIN SALARIU !!!


DESCRIEREA SCURTA A PROGRAMULUI:

Euro Staff Solution recomanda programul “Health Care Assistant” in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Este unul din cele mai indragite programe care ofera un job stabil, intrun domeniu de activitate care faciliteaza promovarea in cariera, cresteri salariale si satisfactie profesionala.

Datorita stransei colaborari cu agentia partenera din Marea Britanie numarul candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Insa cel mai imbucurator lucru este feed -back-ul pozitiv pe care il primim de la candidatii plecati de-a lungul timpului, incepand de la vesti privind cresterile salariale si pana la promovarea acestora in functii de conducere.

Health Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarte multa rabdare si dedicare.

Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. Daca iti era usor sa te ingrijesti de un copil, tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (daca ai de-aface cu o persoana imobilizata la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental.

O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.

RESPONSABILITATILE Health Care Assistant-ului / INFIRMIERULUI:

• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul,
• supravegherea starii de sanatate,
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
• acordarea primului ajutor,
• gestionarea resurselor alocate,
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:

La acest program pot aplica persoanele care:

• au cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational;
• nu au cazier judiciar;
• sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
• nu este necesara experienta, dar constituie avantaj.
• nu este obligatoriu sa aveti calificare, dar constituie avantaj.

CONDITIILE DE LUCRU:
Se lucreaza in azile private de batrani, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.

SALARIZAREA este de: 6,08 Lire Sterline / ora. Salarizare aproximativa: 972 – 1.728 Lire Sterline /luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte.
Numar de ore lucrate pe saptamana : minim 40 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana.

CAZAREA:
Este identificata si pusa la dispozitie de angajator insa platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 200-250 Lire/ luna.
Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii salariului.
Cazarea se face in camere individuale sau duble (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca.

MASA:
Este oferita gratuit de majoritatea angajatorilor in cadrul azilului odata cu mesele oferite celor rezidenti.

LOCATIILE DE MUNCA:
Azilele de batrani sunt pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.

PERIOADA CONTRACTULUI DE MUNCA:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si se prelungesc automat daca va doriti si dvs. acest lucru.
Plecarea in Anglia, la angajator, se face in maxim 3 saptamani, in functie de data la care sunteti disponibil/a.


BENEFICII OFERITE

AVANTAJE:

a) Dupa 12 luni de munca neintrerupta in Marea Britanie puteti obtine blue card-ul, care va dreptul sa lucrati fara restrictii in Marea Britanie, in orice domeniu.

b) Se lucreaza minim 40 ore / saptamana, deci se pot face multe ore suplimentare foarte bine platite. Multi dintre candidatii nostrii practic isi dubleaza astfel veniturile.

c) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Puteti opta fie sa faceti o cariera in acest domeniu medical deoarece dupa 12 luni salariul creste automat, iar pozitia dvs. poate sa creasca, fie dupa 12 luni odata cu obtinerea blue-card-ului sa va mutati in alt domeniu de activitate.

COSTURI PROGRAM:

1. VARIANTA SELF-EMPLOYED:

A) Taxele catre agentia noastra se platesc in doua rate, astfel:
- Taxa de procesare a dosarului : 360 RON – se plateste la semnarea contractului de mediere.
- Taxa de mediere: In functie de momentul pe care il alegeti pentru plata acestui comision, alegeti una din variantele de mai jos care vi se potriveste.

- 375 Lire Sterline – Se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
- 450 Lire Sterline - Se plateste la semnarea contractului de prestari servicii, inainte de plecarea din tara.
- 600 Lire Sterline - Se plateste din primul castig.
- 750 Lire Sterline - Se plateste in 3 rate lunare, din castigul lunar, cate 250 Lire Sterline / luna.

B) Bilet avion Romania – Anglia : ~ 220 – 270 Euro.
C) Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar (pentru mancare): 150 Lire Sterline, necesari sederii in Anglia pe perioada cursurilor de pregatire, pentru o perioada de 2 saptamani, inaintea inceperii muncii la angajator. Cazarea pentru aceasta perioada se face la hotel si este gratuita, suportata de partenerul din Anglia.
D) Costul cursului de pregatire necesar candidatului pentru inceperea muncii (platit partenerului din Anglia):
- daca candidatul cunoaste lb. Engleza la un nivel ridicat: 20 Lire sterline / saptamana, timp de 50 saptamani => Total = 1000 Lire sterline.
- daca candidatul nu cunoaste lb. Engleza la un nivel ridicat: 30 Lire sterline / saptamana, timp de 50 saptamani => Total = 1500 Lire sterline.

2. VARIANTA YELLOW CARD:

A) Taxele catre agentia noastra se platesc in doua rate, astfel:
- Taxa de procesare a dosarului : 360 RON – se plateste la semnarea contractului de mediere.
- Taxa de mediere: In functie de momentul pe care il alegeti pentru plata acestui comision, alegeti una din variantele de mai jos care vi se potriveste.

- 375 Lire Sterline – Se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
- 450 Lire Sterline - Se plateste la semnarea contractului de practica platita, inainte de plecarea din tara.
- 600 Lire Sterline - Se plateste din primul castig salarial.
- 750 Lire Sterline - Se plateste in 3 rate lunare, din castigul salarial, cate 250 Lire Sterline / luna.

B) Bilet avion Romania – Anglia : ~ 170 – 220 Euro (in fct. de perioada plecarii).
C) Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar (pentru mancare si cazare) pe perioada asteptarii permisului de lucru, pentru o perioada de 8-12 saptamani, inaintea inceperii muncii la angajator: ~900 Lire Sterline.
D) Costul cursului de pregatire si calificare necesar candidatului pentru obtinerea permisului de lucru (platit partenerului din Anglia): 1800 Lire sterline, care se achita astfel: 400 lire in momentul depunerii actelor pentru obtinerea permisului de lucru, iar diferenta de 1400 lire se va achita dupa inceperea muncii in 5 rate lunare.


DESCRIEREA FIRMEI

EURO STAFF SOLUTION este o agentie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, care iti ofera cele mai numeroase programe de studii si practica, studii in strainatate si locuri de munca in strainatate!

EURO STAFF SOLUTION este una dintre cele mai profesioniste agentii, care ofera la acest moment cea mai mare gama de oferte de munca in strainatate. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera cele mai atragatoare programe de munca, care includ loc de munca asigurat si permis de munca, in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita restrictiilor de munca impuse de respectivele tari, precum ANGLIA, Germania, ITALIA, etc.

EURO STAFF SOLUTION isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania. Compania noastra se poate lauda in prezent cu candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, incepand de la necalificati pana la specialisti de top.

De asemenea, compania noastra va ofera consultanta specializata cu privire la legislatia muncii din tara in care doriti sa munciti.