Infirmieri/Asistenti Medicali In Anglia FARA COMISION

SC BELRAO GROUP SRL

03-05-2015 | EXPIRA LA 02-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal:

Health Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stiti ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarta multa rabdare si dedicare

Descrierea jobului:

Agentia de recrutare Belrao Group cu peste 9 ani experienta si autorizata de ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca), cauta persoane interesate sa lucreze in Anglia in azile de batrani.(ingrijire batrani) si asistenti/infirmieri medicali

Agentia noastra se bucura de un real succes in desfasurarea programului Health & Care Assistant, in ANGLIA datorita stransei colaborari cu agentiile partenere din Marea Britanie numarul candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Insa cel mai imbucurator lucru este feed-back-ul pozitiv pe care il primim de la candidatii plecati de-a lungul timpului, incepand de la vesti privind cresterile salariale si pana la promovarea acestora in functii de conducere.

Avand agenti atat in Romania cat si in Marea Britanie va vom putea oferi sprijinul necesar pe durata contractului

Health Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stiti ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarta multa rabdare si dedicare.

Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.

Responsabilitatile Health Care Assistant-ului / Infirmierului:
• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul,
• supravegherea starii de sanatate,
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
• acordarea primului ajutor,
• gestionarea resurselor alocate,
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.

Cerințe job:

Limba straina: Engleză: Mediu
La acest program pot aplica persoanele care:
• au varsta intre 18 – 50 ani (exceptie intre 50 - 55 ani, pentru cei cu lb. Engleza foarte buna si experienta in domeniu);
• au cunostinte de nivel cel putin conversational - limba engleza;
• nu au cazier judiciar;
• sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
• in cazul femeilor, este suficient sa fii avut grija de o persoana in varsta in cadrul propriei familii/alta familie.
• in cazul candidatilor barbatiilor, fiind concurenta ridicata pe locurile vacante, se cere experienta si nivel de limba Engleza mai ridicat (ex experienta: in azile, centre de plasament, spitale, alte centre medicale sau de asistenta sociala).


CERINTE

Pentru asistenti medicali:

- oferim asistenta pentru obtinerea PIN-ului pentru a putea profesa ca asistent medical in UK. Pana la obtinerea PIN-ului se lucreaza pe postul de ingrijitor in azile de batrani in UK;
- asistentilor medicali care au deja PIN-ul li se poate oferi post de asistent medical in azile de batrani daca engleza este la un nivel ridicat, iar daca engleza este la un nivel incepator/mediu se ofera pentru inceput post de ingrijitor persoane varstnice pana la imbunatatirea limbii engleze.

Conditiile de lucru:

Se lucreaza in azile private de batrani, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.
plata bruta de min £7.02/hr- ENTRY LEVEL (approx £14600/an brut), crestere dupa 6 luni si inca o data dupa 12 luni
- asistentii medicali cu PIN si cunostinte de Engleza avansate incep de la £15/hr - approx £30000/an brut (daca aveti experienta min 3 luni in UK, alternativ £9/hr primele 6 luni)
- plata salariului se face lunar, ulterior lunii lucrate
- min 35 de ore pe sapt (de obicei se ajunge la 60-70 ore pe saptamana daca angajatul doreste)
- minim 1 zi libera pe saptamana
- concediul de odihna platit: pana in 28 de zile pe an (include sarbatorile legale)
- pozitia dvs in UK este angajat si nu PFA!

Cazare:

Este identificata si pusa la dispozitie de angajator insa platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) sunt aproximativ 200-250 Lire/ luna.
Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii salariului.
Cazarea se face in camere individuale sau duble (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca.

Masa

Angajatii vor putea folosi cantina companiei incazul cazarii oferite in azil.in cazul cazarii in case particulare acestea vin de obicei utilitate in functie de locatia plasamentului

Locatii de munca: Azile de batrani sunt pe tot teritoriul ANGLIEI.

Perioda contractului de munca:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si pot incepe imediat.Veti avea statut de angajat si drepturi depline inclusiv concediu platit
Plecarea se face rapid, in maxim 3 saptamani, in functie de data la care sunteti disponibil/a.


BENEFICII OFERITE

Costuri program: NU PERCEPEM COMISION SAU ALTE TAXE (Veti avea nevoie doar de bani de buzunar pentru a va intretine pana incepeti lucrul)
Bilet avion Romania – Anglia
Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar : Aproximativ £300 Lire Sterline, necesari sederii in Anglia pe perioada cursurilor de pregatire, pentru o perioada de 1 saptamana inaintea inceperii muncii la angajator . Cazarea pentru aceasta perioada se face la hostel si este gratuita, suportata de partenerul din Anglia cu mic dejun si cina incluse(Transportul de la aeroport la hotel si ulterior la locul de munca nu este inclus.Va vom oferi support cu rezervarea unui bilet de autobuz sau tren in functie de locatie)

Procedura de obtinere a angajarii:

1. Primul pas este inregistrarea unui CV in limba Romana sau Engleza insotit de o poza .In urma primirii CV-ului un reprezentant al agentiei noastre o sa va contacteze in vederea sustinerii unui mini-interviu telefonic in lb. engleza si pentru explicatii detaliate ale programului. Daca ati trecut de mini-interviul telefonic atunci o sa vi se fixeze pe loc o programare pentru inscrierea in program si sustinerea interviului final. Interviurile finale se sustin online pe Skype sau la sediul firmei noastre.

2. Dupa trecerea interviului final cu agentia noastra,in cazul in care veti fi acceptat,va urma interviul cu partenerul din Marea Britanie, interviu sustinut in limba engleza
3. Dupa trecerea si celui de al doilea interviu cu partenerul din Anglia, candidatului trebuie sa constituie dosarul cu urmatoarele acte, in termen de maxim 5 zile lucratoare:
a) Copie buletin si buletin
b) Cazier judiciar si dovada non-interdictie
c) Adeverinta medicala"clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic" – eliberata de medicul de familie
d) 2 Referinte de la locurile de munca anterioare
e) Copie dupa diplome studii relevante
i) Copie - Carte de munca / Adeverinte de munca
j) o poza tip pasaport in format electronic si zambind

4. Semnarea contractului de angajare – se face dupa sustinerea interviului cu partenerul strain si constituirea completa a dosarului (in maxim 2 saptamani de la inscrierea in program).

5. Partenerul strain stabileste data plecarii angajatului, iar agentia va instiinta candidatul cu privire la data plecarii si costul biletului de avion

De ce este necesar cursul de pregatire de 1 saptamana?
Fara acest curs de pregatire angajatorii / azilele de batrani nu va permit inceperea muncii. In urma cursului se obtine un certificat de calificare in baza insusirii cunostiintelor urmatoarelor tematici:

- Sănătate şi siguranţă
- Evaluarea riscurilor
- Teoria in deplasare şi manipulare
- Practică în mutare şi manipulare
- Evaluare în deplasare şi manipulare
- Conştientizarea de prim ajutor
- Administraţia de medicamente
- COSHH - Controlul infecţiei
- Igiena mâinilor
- Training de incendiu (inclusiv exerciţiile)
- Nutriţie şi dietă
- Igiena alimentară

Aceste cursuri de calificare se desfasoara pe o perioada de 1 saptamana si sunt puse la dispozitie de catre partenerii nostril din Anglia. Costul cursului impreuna cu prima saptamana de cazare este de 1000 Lire si se achita in 50 rate saptamanale ( 20 lire/saptamana ) care vor fi retinute din salar
Ce urmeaza?
Imediat dupa terminarea cursului veti primii de la agentia partenera uniforma pentru inceperea muncii si vi se vor procesa actele pentru obtinerea bazei legale. De acum veti putea incepe munca la angajator / azil. O sa va prezentati la sediul angajatorului unde urmeaza sa lucrati si veti fi preluat de un reprezentant al angajatorului.

Contractele sunt sigure, plecarile imediate, individuale sau in grupuri. Daca aveti familie, va recomandam sa aduceti familia in UK dupa ce incepeti contractul si va asigurati cazare proprie.
Tel 00447926630567
Adresa de email: IonutT@agents.brgwork.com


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.