Infirmieri/Asistenti medicali -Anglia - 15 lire/ora

SC BELRAO GROUP SRL

15-09-2016 | EXPIRA LA 15-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Doresti sa te alaturi infirmierilor/ asistentilor medicali din Anglia care lucreaza in azile de batrani? Aplica acuma la job-urile disponibile pe care le avem in diferite zone: Somerset, Suusex, Liverpool, Kent, Devon, Norfolk, Yorkshire, Manchester, Gloucester si multe altele.

Pentru a putea aplica trebuie sa indepliniti cateva cerinte: limba engleza nivel mediu/conversational, varsta cuprinsa intre 18 - 55 ani, cazier curat, fiecare aplicant trebuie sa aiba experienta cu varstnicii profesionala sau non-profesionala (familie/prieteni), fire calma si prietenoasa.
**Pentru partea masculina pe langa experienta cu varstnicii se cer studii in domenii precum: psihologie, asistenta sociala, postliceala sau cursuri de infirmieri/ingrijitori varstnici.


CERINTE

Cu noi puteti fi siguri ca NU aveti de platit comisioane sau taxe pentru procesarea dosarului.

Se ofera statut de angajat si se semneaza contract de munca pe o perioada nedeteminata cu angajatorul din Anglia, aici in Romania inainte de plecare. Prin contract aveti garantate minim 30 de ore/saptamana, dar exista posibilitatea de a face si ore suplimenate (se lucreaza in medie 50 - 60 ore/saptamana). De asemenea, contractul de munca include concediu de odihna (28 zile/an) si medical platit .

Plata este pe ora si incepe de la 7,4 lire si creste pana la 7,85 lire. Daca doriti sa aveti concediul de odihna inclus in plata orara, atunci incepe de la 8.05lire/hr. Turele de weekend (duminica) sunt platite in plus cu 0,5 lire/hr.

Plata pentru asistenti cu PIN este 15 lire/hr.

Angajatorul va deconteaza biletul de avion/autocar Romania – Anglia.

La sosire in UK – cazare cu mic dejun si cina gratuite timp de o saptamana, perioada in care se face cursul standard de ingrijire in urma caruia se ofera certificare. Este obligatoriu pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu. Daca deja il aveti facut si puteti face dovada lui, nu o sa mai fie nevoie sa il faceti.

Suport pentru a va gasi cazare (50 – 95 lire/saptamana cu utilitati incluse) si intocmirea unui plan de calatorie.

Suport in ceea ce priveste aplicatia pentru NINO, DBS si obtinere cont bancar.

Uniforma gratis.

Posibilitatea de relocare pe perioada contractului.

Suport pe toata perioada contractului pentru orice intrebare sau nelamuririe.


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.