CAUTAM BUCATAR&AJUTOR BUCATAR

RCB Recruitment

08-05-2014 | EXPIRA LA 10-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia de recrutare RCB-RECRUITMENT recruteaza personal hotelier (hotel/restaurant staff) pentru Hoteluri si Restaurante din Marea Britanie . Prin colaborarea cu angajatori importanti din Marea Britanie avem posibilitatea de a oferi locuri de munca pentru persoane necalificate sau calificate in domeniul hotelier – pentru urmatoarele posturi disponibile: BUCATARI/BUCATARI SEF – HEAD CHEF , SOUS CHEF, LINE COOK, CHEF DE PARTIE, COMMIS CHEF, ETC.Candidații trebuie să aibă o calificare de bază și experiență și să fie dornici să învețe și să isi dezvolte abilitățile.Conditii de lucru excelente, restaurante cu specific international.


CERINTE

Cerinte

Cerinte /Candidatul ideal:

- Trebuie sa cunoasca limba engleza la un nivel mediu;
- Este nevoie de experienta in domeniu - este necesara experienta pentru pozitia de bucatar minim 12 luni experienta;
- Persoana sociabila, rabdatoare, adaptabila, amabila;
- Poate constitui avantaj daca detine diploma in domeniu


BENEFICII OFERITE

Beneficii

- Contract de munca legal inregistrat la Biroul Imigrari din UK
- Salarizare la nivel european
- Ore suplimentare platite
- Sansa de a dezvolta o cariera in UK


DESCRIEREA FIRMEI

RCB Recruitment este o companie de recrutari internationala. Din anul 2009 reusim sa satisfacem forta de munca cat si angajatorii pe intreg teritoriul Angliei. Acest lucru este posibil cu ajutorul echipei si a birourilor noastre amplasate strategic pe teritoriul Angliei astfel incat sa gasim de fiecare data jobul potrivit pentru persoana potrivita.

In decursul anilor compania s-a dezvoltat continuu, totusi lucrurile de care suntem mandri sunt cunostinta si experienta noastra in fiecare domeniu in care activam. Consultantii nostri cunosc in detaliu fiecare aspect al domeniului in care opereaza si au prilejul de a colabora cu cele mai mari nume de pe piata fortei de munca.

RCB nu este doar o firma de recrutari, este un partener care te va ajuta in formarea ta profesionala, iti va croi o cariera care ti se potriveste pentru ca tu sa poti performa in ceea ce ti-ai ales sa faci, astfel impreuna realizam un mediu in care angajatul cat si angajatorul sunt pe deplin multumiti.