Aplica acum

Cautam Asistenti Sociali calificati in Protectia Copilului ce doresc a se reloca in Marea Britanie


 

 

Te-a tentat vreodata gandul de a te reloca in Marea Britanie? Daca raspunsul e “DA” atunci vei fi fericit sa afli ca Peterborough City Council si Cambridgeshire County Council vin in Romania sa recruteze Asistenti Sociali Calificati in domeniul Protectia Copilului.

Candidatul ideal va avea experienta de munca recenta de minim 2 ani in DGASPC sau intr-un ONG orientat catre Protectia Copilului.

Peterborough City Council este una din cele 5 autoritati locale din Marea Britanie ce au implementat un nou model de practica, numit “Family Safeguarding” ceea ce ofera suport interdisciplinar. Ca oras, Peterborough a obtinut locul 9 intr-un top cu titlul “Cel mai bun oras in care sa iti intemeiezi o familie”.

Roluri disponibile in Peterborough:

 
• Asistent Social - £30,153 to £33,457 + Market Rate Supplement
• Asistent Social Senior - £33,457 to £37,306 + Market Rate Supplement
• Advanced Practitioner - £37,306 to £41,025 + Market Rate Supplement

Cambridgeshire County Council este renumit pentru modelul de practica systemica ce integreaza terapia si consilierea in practica de zi cu zi.

Roluri disponibile in Cambridgeshire:
• Asistent Social - £32,500 to £35,950
• Asistent Social Senior– £36,950 to £40,800

Toti candidatii ofertati vor beneficia de pachete de relocare de pana la £8000

Pentru mai multe informatii despre job si despre suportul ce il poti primi de la noi, aplica acum si unul dintre consultantii nostri va intra in legatura cu tine.



Aplica acum