Care Workers in UK

Jobulm.eu

24-08-2015 | EXPIRA LA 23-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturi de ingrijitor batrani (home care & house care) in Londra si Swansea.


Un ingrijitor de batrani este o persoana care are grija de batrani sau de persoane cu dizabilitati ce locuiesc in propriile case sau in camine de batrani.


Este un post pentru care ai nevoie de foarta multa rabdare.

Sarcina principala a unui ingrijitor este de a ajuta pacientul in activitatile zilnice, cum ar fi: efectuarea igienei personale, imbracatul si hranirea, medicatia, manipularea manuala si deplasarea, suport in situatii de urgenta si prim ajutor, monitorizarea starii pacientului, completarea documentelor de raportare, prevenirea crearii focarelor de infectie, asigurarea conditiilor igienico – sanitare generale la locul de munca, asistenta la curatenia locuintei, efactuarea cumparaturilor.


CERINTE

- Nivel de limba engleza mediu/avansat

- Fara antecedente penale (se solicita cazier)

- Persoana responsabila, amabila, sociabila

- Permis de conducere (de preferat)


Avantaje:

- Experianta pe un post similar.


Beneficii:

- Contract permanent

- Concediu anual platit

- Training

- Masina de serviciu (in functie de locatie)


BENEFICII OFERITE

IMPORTANT: NU SE PERCEPE NICIUN COMISION!


Asteptam CV-urile Dvs.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.jobulm.eu


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o agentie recrutare si executive search ce ofera de peste 11 ani servicii in domeniul resurselor umane, atat pentru companiile locale, cat si internationale cu adresabilitate catre entitati persoane juridice sau persoane fizice.

Nu suntem o simplă interfaţă între angajat şi angajator, ci susţinem activ şi adăugăm valoare procesului de angajare. Avem garanţia că lucrăm doar cu angajatori profesionişti şi, în acelaşi timp, căutăm doar persoane dedicate şi motivate. Procesul de selecţie se caracterizează printr-o transparenţă totală astfel încât Dvs. să aveţi acces la toate informaţiile pe care le consideraţi utile.

Satisfactia Dvs. este esentiala pentru succesul nostru si de aceea va garantam servicii de calitate, orientate spre nevoile Dvs.

Ne interesează omul din spatele CV-ului şi de aceea oricine ne va călca pragul va găsi la noi informaţiile de care are nevoie, consiliere profesională, sfaturi utile şi, cel mai mai important, şansa unui nou început.