Butchery Plus angajeaza macelari calificati in Marea Britanie

Staffline Group PLC

19-02-2015 | EXPIRA LA 21-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Staffline Group prin divizia Butchery Plus angajeaza macelari, dezosatori si transatori pentru Marea Britanie.

Staffline Group PLC NU PERCEPE comisioane!


CERINTE

• Experienta de cel putin 2 ani ca macelar, dezosator sau transator
• Nu este necesara cunoasterea limbii engleze
• Certificat sau diploma de macelar ( OPTIONAL )
• Seriozitate si determinare
• Candidatii selectati vor da o proba de lucru.

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita CV-ul la urmatoarea adresa de e-mail: catalin.nistor@staffline.co.uk
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la 00447721126365 sau va puteti inregistra pe pagina noastra www.butcheryplus.co.uk/ro/ si veti fi contactat in urmatoarele 24h.


BENEFICII OFERITE

Se asigura:
• Contract cu un angajator din Marea Britanie
• 9£/ora pentru 40 ore satamanal si 11.25£/ora overtime
• Salariul se vireaza saptamanal in contul dvs pentru saptamana anterior lucrata
• Zile de concediu platite (28 zile anual)
• Ajutor pentru "primii pasi" in Marea Britanie si deschiderea unui cont bancar
• Staffline Group PLC returneaza contravaloarea biletului de avion dupa o perioada de 6 saptamani lucrate in cadrul companiei
• Personal calificat care este la dispozitia dvs. pentru orice fel de informatie si sprijin
Staffline Group PLC NU PERCEPE comisioane!


DESCRIEREA FIRMEI

Staffline Group PLC, prin divizia Butchery Plus, este lider in furnizarea de macelari calificati si experimentati, fasonatori si operatori abator pentru industria de prelucrare a carnii in locatii din Marea Britanie.

Echipa noastra experimentata si dedicata lucreaza in stransa colaborare atat cu clientii, cat si cu candidatii, acordand o deosebita atentie la stabilirea cerintelor clientilor nostri, precum si la experienta, asteptarile financiare si locatia geografica a candidatilor. Astfel, putem asigura candidatii perfecti pentru clientii nostri.

Impreuna cu clientii din Marea Britanie, contribuim in permanenta la dezvoltarea fortei de munca si suntem pregatiti sa onoram intr-un timp record toate cerintele.

Echipele noastre dedicate sunt in masura sa sprijine atat clientul, cat si angajatii, asigurand o buna desfasurare a lucrurilor.

Butchery Plus este o subdiviziune a Staffline Group, care a fost infiintata in 1986 ajungand de-a lungul timpului la nivel de organizatie nationala specializata in logistica, e-retail, manufacturare, transport, procesarea alimentelor si recrutarea de personal. Staffline ofera si gestioneaza forta de munca si utilizeaza tehnici de formare si perfectionare a afacerilor pentru a asigura un nivel crescut de eficienta, oferind astfel clientilor nostri un semnificativ avantaj comercial.

Ca grup, viziunea noastra este de a construi si dezvolta o forta de munca solida si usor integrabila in UK si ne dorim sa devenim principalul creator de oportunitati, locuri de munca si idei noi pentru bunastarea sectorului nostru de activitate.

Din reteaua noastra de peste 220 de locatii, furnizam un exces de 41 mil. ore de munca temporara in fiecare an portofoliului nostru divers de mai mult de 600 de clienti, inclusiv lanturi de supermarket-uri majore, cultivatori, procesatori, producatori, centre logistice si de distributie, organizatii pentru protectia consumatorului si sectorul sanitar.

Succesul nostru a fost construit pe reputatia noastra de a avea grija de angajatii nostri, tratandu-i in mod corect si etic. Functionam in deplina conformitate cu Autoritatea de Licentiere a Operatorilor (GLA), avand chiar si un director in conducerea Autoritatii.

Suntem mandri de a fi singura organizatie cu reprezentanta in cele trei organizatii principale care modeleaza viitorul industriei noastre: Confederatia pentru Ocuparea Fortei de Munca (REC), Autoritatea de Licentiere a Operatorilor (GLA) si Asociatia Furnizorilor de Munca (ALP). In plus, afacerea noastra este una etica, inregistrata SEDEX si in deplina conformitate cu Codul de baza ETI.