Bucatari si ajutori bucatari ANGLIA

EURO STAFF SOLUTION S.R.L

17-05-2013 | EXPIRA LA 16-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATII POT ALEGE OPTIUNEA DE PLATA A TAXELOR DE MEDIERE DIN SALARIU !!!


CANDIDATUL IDEAL:
Restaurante de renume din ANGLIA cauta Bucatari, Ajutor de Bucatari si Sefi Bucatari de toate nivelele, cu experienta !!!!

SE OFERA:

CONTRACT LEGAL: Prima perioada e de 6 luni, cu posibilitate de prelungire;

CASTIGURI EXCELENTE: 1500 – 1700 GBP / luna (pentru minim 40 ore/saptamana) + 8,45GBP/ora suplimentara (se pot lucra pana la 70 ore/saptamana in perioadele aglomerate) + Bacsis saptamanal.

CAZAREA: este identificata si pusa la dispozitie de restaurant, insa platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 200-250 Lire/ luna in functie de locatie. Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii castigului. Cazarea se face in camere individuale sau duble (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca;

MASA: Mesele dvs. vor fi oferite GRATUIT în timpul orelor de program;

ALTE AVANTAJE:
- Oportunitatea de a dezvolta cariera in cadrul Grupului de restaurante;
- Restaurantele sunt de TOP si sunt situate pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in Londra si imprejurimile Londrei, iar repartizarea bucatarilor se face in functie de cunostiintele si experientele culinare ale candidatilor.
- Beneficiati de un sistem de dezvoltare a carierei;
- Remunerare foarte buna şi un pachet de stimulare excelent;
- Formare continua si plan de cariera;
- Pregatire la locul de munca;


CERINTE

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
CERINTE JOB:

- barbati si femei;
- experienta de cel putin 1 an;
- limba engleza la nivel mediu sau bun;
- sa dea o atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste serviciul produselor alimentare (calitate, marimea portiilor, consistenta);


BENEFICII OFERITE

COSTURILE PROGRAMULUI:

A) Taxa de procesare a dosarului : 360 RON – se plateste la semnarea contractului de mediere.

B) Taxa de mediere: In functie de momentul pe care il alegeti pentru plata acestui comision, alegeti una din variantele de mai jos care vi se potriveste.

- 375 Lire Sterline – Se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
- 450 Lire Sterline - Se plateste la semnarea contractului de comision, inainte de plecarea din tara.
- 600 Lire Sterline - Se plateste din primul castig.
- 750 Lire Sterline - Se plateste in 3 rate lunare, din castigul lunar, cate 250 Lire Sterline / luna.

C) Biletul de avion (200-250 euro).


DESCRIEREA FIRMEI

EURO STAFF SOLUTION este o agentie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, care iti ofera cele mai numeroase programe de studii si practica, studii in strainatate si locuri de munca in strainatate!

EURO STAFF SOLUTION este una dintre cele mai profesioniste agentii, care ofera la acest moment cea mai mare gama de oferte de munca in strainatate. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera cele mai atragatoare programe de munca, care includ loc de munca asigurat si permis de munca, in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita restrictiilor de munca impuse de respectivele tari, precum ANGLIA, Germania, ITALIA, etc.

EURO STAFF SOLUTION isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania. Compania noastra se poate lauda in prezent cu candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, incepand de la necalificati pana la specialisti de top.

De asemenea, compania noastra va ofera consultanta specializata cu privire la legislatia muncii din tara in care doriti sa munciti.