Asistenti medicali UK-Nursing Homes

Primary Care Recruitment Ltd.

02-11-2015 | EXPIRA LA 04-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Interviuri in Bucuresti, Romania – 19-21 Octombrie 2015

Primary Care Recruitment recruteaza Asistenti Medicali pentru Nursing Homes din UK. Cautam asistenti medicali care doresc sa isi construiasca o cariera in Nursing Homes, lucrand in domenii ca :

o Geriatrie
o Reabilitare
o Dementa


Ce oferim
Monitorizarea procesului de recrutare in tara dar sip e perioada cat sunteti in UK , NU PERCEPEM NICI UN COMISION
Salarii incepand de la 12.5 lire/ora ( se lucreaza 42 de ore/ saptamana , pentru marirea venitului se pot face ture suplimentare )
Decontarea taxelor platite la NMC ( cele doua taxe pentru inregistratea ca asistent medical in UK vor fi retunate la inceperea job-ului 230 de lire )
Training continuu
Contracte de munca pe perioada nedeterminata ( contractele vor fi trimise pe email, se vor printa ,semna, scana si se vor trimite inapoi iar la plecare se va pleca cu contractul in original la dumneavoastra )
Locatii in apropierea Londrei si a aeroporturilor internationale
Bilet de avion catre Anglia achitat de Primary Care Recruitment (este oferit GRATUIT,nu se va deconta ulterior din salariu)
Posibilitatea de a alege locatia dorita in Anglia
Asistenta cu cazarea si acomodarea in Anglia ( apartamente inchiriate la 15 min de mers pe jos de locatia in care lucrati, chirii speciale intre 50 si 80 lire/saptamana care vor fi opriti la sfarsitul lunii din salariu)
Costurile participarii dumneavoastra la interviul din Bucuresti vor fi suportate de catre Primary Care Recruitment.


CERINTE

Diploma de asistent medical /Nationalitate UE
Inregistrarea NMC inceputa sau finalizata
Un nivel bun de engleza
Motivare
Sentimentul de angajament și cunoștințe de îngrijire a persoanelor vârstnice
Experienta anterioara de asistent medical va fi apreciata!


BENEFICII OFERITE

Primesti €200 bonus de referinta, daca ne recomanzi un candidat.
(Se aplica anumiti termeni si conditii)

Termeni si conditii pentru Bonusul de referinta:

• Candidatul trebuie sa fie angajat in urma interviului
• Candidatul trebuie sa lucreze minim 4 saptamani si sa incaseze primul salariu


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea noastra

Primary Care Recruitment a fost fondat pentru a furniza recrutare de specialitate in asistenta medicala pe tot cuprinsul Europei si la nivel mondial.

Viziunea noastra este sa cream un model integrat in sfera Europeana, acest aspect implicand o structura de birouri fizice, cu angajati calificati care au competente lingvistice optime, toate aceste combinate cu experienta noastra de a satisface nevoile clientilor nostri, in mod special in domeniul asistentei medicale.

Dorim sa acordam suport de cel mai inalt nivel, atat candidatilor, dar si clientilor, pe tot parcursul procesului de recrutare, selectie, inregistrare, ofertare si post-ofertare, dar si in zona de retentie si dezvoltare a carierei.
De ce PCR ?

Colectiv, experienta noastra este importanta; putem gestiona orice, de la o singura recrutare, pana la o campanie internationala de recrutare medicala. Asigurarea calitatii este o parte integranta a operatiunii noastre ce asigura ca procedurile corecte sunt urmate de-a lungul procesului de recrutare.

Oferim consultanta de specialitate, pentru a ajuta candidatii plasati recent si si oferim suport, care ajuta la o mai buna intelegere si o experienta pentru toate partile implicate. Serviciul oferit implica de asemenea si preluari personalizare de pe aeroport, pana la reevaluare la 3 si 6 luni.

Avem experienta indelungata in domeniul recrutarii medicale
Avem o baza de date medicala extinsa, pentru toate nivelurile de candidati
Urmam un proces riguros de monitorizare si ne asiguram ca fiecare detaliu este respectat
Intelegem nevoile clientilor nostri de a eficientiza procesul de recrutare, de a minimaliza costurile si de a lucra in bugetul stabilit.