Asistente Medicale in UK

Uk Visa Works

23-11-2014 | EXPIRA LA 23-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

În prezent unul din clienţii noştri deţine un centru de sănătate privat în Brighton & Hove, în partea de est din Sussex şi caută 2 asistente medicale de personal.

- este de preferat să deţineţi deja o experienţă în lucrul cu persoanele în vârstă, dar nu este obligatoriu;
- să fiţi dispuse să învăţaţi şi să munciţi pentru a atinge standardele profesionale solicitate de angajator;
- să aveţi capacitatea şi dorinţa de a munci între 35 şi 45 de ore pe săptămână.

Veti coordona echipa care sprijină persoanele în vârstă în asigurarea nevoilor zilnice, în conformitate cu fişa postului întocmită de angajator şi de codul de conduită profesională al Consiliului NMC pentru asistente din Marea Britanie.

Veţi ajuta la gestionarea eficientă a activităţilor din cadrul centrului, promovarea unor standarde înalte de îngrijire, și asistență în formarea și dezvoltarea personalului tânăr.


CERINTE

- să fiţi înregistrate ca asistente medicale în România, cu cel puţin 2 ani de experienţă în domeniu;
- trebuie fie să fiţi deja înregistrate ca asistente medicale în UK, fie să doriţi să aplicaţi, iar în acest caz agenţia noastră vă poate sprijini cu toată documentaţia necesară şi vă va explica cum şi unde să aplicaţi.


BENEFICII OFERITE

• Între 11 şi 14 lire sterline pe oră, în funcţie de calificările pe care le deţineţi, nivelul de experienţă, abilitatea de a purta o conversaţie în limba engleză şi în funcţie de tipul de client pe care îl avem (salariul lunar brut se ridică la aproximativ 2300 Euro).

• 28 zile de concediu plătite / an.

Agentia noastra nu percepe taxe!

Vă putem furniza sprijin în privinţa cazării, în apropierea locului de muncă (depinde de la angajator la angajator).

Pentru a aplica şi pentru a afla mai multe detalii, puteţi contacta reprezentantul nostru din România, d-na Oana Blânda.

Număr de telefon: +40.726.023.193

Recrutăm de asemenea, Îngrijitori Seniori şiTerapeuţi profesionişti. Vă rugăm să ne contactaţi pentru mai multe detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

UK Visa Works is a UK based company and regulated by Office of the Immigration Services Commissioner (OISC) to provide specialist immigration advice services. We have a team of very experienced UK Immigration advisers who take pride in providing totally legal and professional immigration advice to businesses as well as individuals successfully.