TURISM - HORECA ITALIA - FARA COMISION DE MEDIERE !!!

Confidential

09-09-2015 | EXPIRA LA 09-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acesta este un program de tip „Prestari Servicii”, in domeniul hotelier/restaurante/catering, in cadrul companiilor private care au nevoie de acest sprijin si care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana sa lucreze in domeniul amintit, avand ca baza juridica contractarea comerciala.

Posturi disponibile: Ospatari, barmani, cameriste, ajutori bucatar, receptioneri, animatori, majordomi, spalatori vase, spalatori rufe, gradinari, ingrijitori piscine, electricieni, instalatori, cosmeticiene, maseuri, manichiuriste, pedichiuriste, coafeze, hostess/insotitoare, muncitori pentru mentenanta hotelurilor, agenti de paza sau orice alta pozitie din sfera domeniului hotelier / restaurante / catering.

Avantajele programului:
a) Se acceseaza foarte usor de catre orice candidat care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul companiilor din Italia.

b) Se lucreaza intre 8 – 12 ore pe zi si se castiga o remuneratie intre 600-1000 EURO net pe luna, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea si masa, deoarece sunt cazati in spatii special amenajate si platite de companii.

c) Acest program da sansa candidatiilor de pana la 45 ani, sa lucreze in cadrul companiilor din Italia in domeniul hotelier/restaurante/catering.

d) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Italia si sa se realizeze pe plan profesional.


CERINTE

Documentele cerute de familia gazda / compania din Italia pentru evaluarea si selectia candidatului:
-CV limba romana/italiana + poza cu zambet
-1 Fotografie tip pasaport
-1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
-Copie pasaport / Copie C.I
-Copie ultima diploma de studii
-Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
-Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
-Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
-Copie acte de calificare (daca aveti);
-Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
-2 recomandari in original, in limba romana/italiana, de la angajatori anteriori.