Soferi profesionisti cat. C+E cu sau fara experienta pentru Comunitatea Europeana - Extindere flota

TN Logistika SK-RO

11-05-2018 | EXPIRA LA 11-05-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Executarea trasporturilor de marfuri pe teritoriu Comunitatii Europene cu o flota de autovehicule Euro 5/6 Mercedes si Volvo, capacitate de 40 T frig/prelata.


CERINTE

- Permis cat. C+E;
- Card tahograf;
- Atestat transport marfa;
- Cazier judiciar si auto;
- Disponibilitate de lucru 6-8 saptamani / 2-3 saptamani RO; Perioada flexibila de stabilit de comun acord;


BENEFICII OFERITE

- Salariu + Diurna - Plata salariului la data stabilita.
- Flota moderna de vehicule Mercedes / Volvo euro 5/6
- Trasport asigurat si gratuit;
- Asigurare medicala;
- Dispecerat si asistenta tehnica 24/7 in lb. romana;
- Masina de serviciu;
- Baze dotate cu grupuri sanitare, dusuri, sala de mese, acces gratuit la masini si uscatoare pentru rufe;
- Program de lucru legal cu respectarea timpilor de odihna si condus.
- Stabilitate într-o companie cu 2000+ mijloace de trasport.

Daca esti interesat sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne la numarul de telefon 0787.330.680 / 0787.300.908


DESCRIEREA FIRMEI

TN Logistika SK-RO face parte din grupul de companii Torello, un grup care oferă servicii de transport și logistică pe piața din Europa cu prezență în Italia, Slovacia și România de peste 40 de ani.

Suntem o firmă specializată în transportul național și internațional rutier de marfă pe paleți, grupaj sau exclusiv, având un obiectiv principal: să propunem soluții de organizare astfel încât produsele trasnportate de noi să ajungă în termenul de tranzit stabilit în locurile de producție și/sau de consum.

Compania noastră are în momentul de față două sedii în România, la București și, în centrul economic al țării, la Pitești. Locațiile sediilor au fost alese astfel încât compania să aibă acces la cele mai importante rute de transport din România și din Europa.

Asigurăm servicii de transport rutier pentru marile orașe europene, din și spre Europa de Vest și Europa de Est, cu un punct de conexiune foarte important în România.

Ne mândrim cu o forță de muncă de înaltă calitate și personal calificat în special în domeniul tehnologiei IT și al ingineriei, dar și cu experții și operatorii noștri instruiți și formați în conformitate cu standardele și valorile companiilor din grupul Torello.

Pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienții noștri, dispunem de peste 1700 de autocamioane de mare tonaj și autovehicule de mai multe tipuri, transportând în special mărfuri ce necesită o temperatură controlată.

Datorită unei echipe profesioniste și eficiente, compania a urcat rapid în topul transportatorilor din România și, în câțiva ani, rețeaua de relații construite a adus-o printre primele companii din piața internațională.