Mecanic auto - Camioane Mercedes/Volvo

TN Logistika SK-RO

11-05-2018 | EXPIRA LA 11-05-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Intretinerea, repararea si efectuarea inspectiilor camioanelor Volvo / Mercedes si a semiremorcilor Krone / Schimtz;
- Intretinerea si repararea sistemelor pneumatice, electrice si hidraulice precum si alte sisteme;


CERINTE

- Experienta de minimum 2-3 ani in domeniu cu autocamioane Volvo si Mercedes;
- Diploma care sa ateste absolvirea unor cursuri de calificare (liceu cu profil mecanic etc);
- Cunostinte de mecanica, electrica, hidraulica si diagnoza;
- Permis auto cat B;


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial motivant, in functie de experienta;
- Cazare asigurata si gratuita;
- Transport asigurat si gratuit;
- Echipament de lucru asigurat;


DESCRIEREA FIRMEI

TN Logistika SK-RO face parte din grupul de companii Torello, un grup care oferă servicii de transport și logistică pe piața din Europa cu prezență în Italia, Slovacia și România de peste 40 de ani.

Suntem o firmă specializată în transportul național și internațional rutier de marfă pe paleți, grupaj sau exclusiv, având un obiectiv principal: să propunem soluții de organizare astfel încât produsele trasnportate de noi să ajungă în termenul de tranzit stabilit în locurile de producție și/sau de consum.

Compania noastră are în momentul de față două sedii în România, la București și, în centrul economic al țării, la Pitești. Locațiile sediilor au fost alese astfel încât compania să aibă acces la cele mai importante rute de transport din România și din Europa.

Asigurăm servicii de transport rutier pentru marile orașe europene, din și spre Europa de Vest și Europa de Est, cu un punct de conexiune foarte important în România.

Ne mândrim cu o forță de muncă de înaltă calitate și personal calificat în special în domeniul tehnologiei IT și al ingineriei, dar și cu experții și operatorii noștri instruiți și formați în conformitate cu standardele și valorile companiilor din grupul Torello.

Pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienții noștri, dispunem de peste 1700 de autocamioane de mare tonaj și autovehicule de mai multe tipuri, transportând în special mărfuri ce necesită o temperatură controlată.

Datorită unei echipe profesioniste și eficiente, compania a urcat rapid în topul transportatorilor din România și, în câțiva ani, rețeaua de relații construite a adus-o printre primele companii din piața internațională.