INGRIJIRE BATRANI ITALIA - FARA COMISIOANE DE MEDIERE

Confidential

05-08-2015 | EXPIRA LA 05-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia noastra colaboreaza cu Familii-gazda / Companii din Italia care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de munca se afla pe tot teritoriul respectivei tari, iar candidatii inscrisi vor lucra intr-unul din orasele din aceasta tara. Inaintea plecarii din tara a candidatiilor, la momentul semnarii ofertei de munca cu Familia-gazda care i-a selectat, se va cunoaste exact locatia locului de munca.

Avantajele programului:
a) Se acceseaza foarte usor de catre orice candidata care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul familiei gazda.
b) Se lucreaza intre 8 – 12 ore pe zi si se castiga o remuneratie intre 600-700 EURO pe luna, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea, masa si transportul local, deoarece sunt cazati in casa familiei gazda.
c) Acest program da sansa candidatelor de pana la 55 ani, sa lucreze in cadrul familiilor din ITALIA in domeniul asistentei medicale / sociale sau a curateniei si serviciilor suport ca ingrijitoare persoane varstnice / badanta / personal curatenie in Italia, in conditiile in care acest segment de varsta este foarte afectat de lipsa locurilor de munca vacante.
d) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Italia si sa se realizeze pe plan profesional.
e) Candidatele au o şansă extraordinară de a-si perfecţiona nivelul limbii italiene, în cadrul familiei gazdă.
f) Este o experienţă de viaţă extraordinară care oferă şansa candidatelor de a se familiariza cu specificul cultural al Italiei şi al zonei în care vor locui.
g) Se castiga bani, fără a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Candidatele sunt cazate într-o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a se simţi confortabil.
In multe cazuri candidata insoteste familia inclusiv in excursii, ceea ce le ofera sansa sa vada multe alte tari/locuri pe durata concediului familiei gazda.

Durata timpului de prestari servicii si de repaus:
- Minimum 48 ore / saptamana, maxim 72 ore / saptamana.
- 5-6 zile de lucru / saptamana
- 1-2 zile libere / saptamana


CERINTE

Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.


BENEFICII OFERITE

Documentele cerute de familia gazda / compania din Italia pentru evaluarea si selectia candidatului:
- CV limba italiana + poza cu zambet
- Formular specific pentru aplicarea pe pozitia de ingrijire batrani/badanta in Italia
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in italiana
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”.
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- 2 recomandari in original, in limba italiana, de la angajatori anteriori.