HoReCa ITALIA

BANCA DE JOBURI

16-12-2015 | EXPIRA LA 16-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prestarea serviciilor in domeniul hotelier/restaurante/catering se face la companii din Italia, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate. Agentia noastra colaboreaza cu companii din Italia care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de prestare a serviciilor se afla pe tot teritoriul respectivei tari, iar candidatii inscrisi vor presta servicii intr-unul din orasele din aceasta tara. Inaintea plecarii din tara a candidatiilor, la momentul semnarii contractului de prestari servicii cu compania care i-a selectat, se va cunoaste exact locatia locului unde vor presta servicii pentru respectiva companie.

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta si interesate sa intre in acest domeniu de activitate, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca o cariera in acest domeniu.

Avantajele programului:

a) Se acceseaza foarte usor de catre orice candidat care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul companiilor din Italia.

b) Se lucreaza intre 8 – 12 ore pe zi si se castiga o remuneratie intre 600-1000 EURO net pe luna, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea si masa, deoarece sunt cazati in spatii special amenajate si platite de companii.

c) Acest program da sansa candidatiilor de pana la 45 ani, sa lucreze in cadrul companiilor din Italia in domeniul hotelier/restaurante/catering.

d) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Italia si sa se realizeze pe plan profesional.

Posturi disponibile: Ospatari, barmani, cameriste, ajutori bucatar, receptioneri, animatori, majordomi, spalatori vase, spalatori rufe, gradinari, ingrijitori piscine, electricieni, instalatori, cosmeticiene, maseuri, manichiuriste, pedichiuriste, coafeze, hostess/insotitoare, muncitori pentru mentenanta hotelurilor, agenti de paza sau orice alta pozitie din sfera domeniului hotelier / restaurante / catering.


CERINTE

Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.


BENEFICII OFERITE

Promotie pana la 30 Decembrie 2015: ZERO tarif de inscriere ! Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRATUIT !


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .