Camerista Hotel Italia

SC OBIETTIVO LAVORO ROMANIA SRL

27-11-2012 | EXPIRA LA 27-12-2012

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Selectam urgent personal cu experienta pentru postul de Camerista Hotel in Italia. Contractul este pe perioada determinata, sezonul de iarna, cu posibilitatea de proelungire in sezonul de vara.

NU SE PLATESTE COMISION!


CERINTE

- limba italiana nivel mediu - avansat
- experienta in domeniu de minim un an
- plecarea se va face pana pe 01 decembrie 2012


BENEFICII OFERITE

Cazarea si masa sunt asigurate.
Transportul Romania - Italia este platit de catre candidat.
Salariul net 600 euro.
Program de lucru: 5 ore / zi, 6 zile pe saptamana


DESCRIEREA FIRMEI

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate precum si a serviciilor de munca temporara.
Depunerea candidaturii la Obiettivo Lavoro Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele Dvs profesionale si identifica oportunitati sigure.Sarcina noastra consta in a identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele Dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei Client pe de alta parte.
Pentru noi nu exista profile profesionale de vandut. Noi cunoastem persoane cu nume carora dorim sa le gasim un loc de munca. Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Site-ul nostru : www.ol-resurseumane.ro