Asistenti medicali in Irlanda - FARA COMISION

Fronterra Recruitment

17-11-2016 | EXPIRA LA 17-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti o cariera de asistent medical in strainatate?

Vrei sa profesezi intr-un mediu de lucru la standarde europene care sa iti ofere stilul de viata pe care ti l-ai dorit dintotdeauna?

Fronterra Recruitment iti ofera posibilitatea de a lucra in Irlanda, unde NU este nevoie de IELTS pentru a putea obtine PIN-ului.

Agentia de recrutare Fronterra Recruitment, cu sediul in Marea Britanie are o experienta de peste un deceniu in recrutarea internationala, plasand cu succes mii de candidati in strainatate. Testimoniale ale candidatilor pe care i-am ajutat sa isi gaseasca un loc de munca puteti gasi pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/fronterra/?fref=ts sau pe site-ul web http://fronterra.co.uk .

Nu percepem comision din partea candidatilor. De asemenea, oferim asistenta gratuita in ceea ce priveste obtinerea PIN-ului (necesar pentru a profesa ca asistent medical in Irlanda).


CERINTE

Cerinte:
- diploma de calificare ca asistent(a) medical(a) generalist
- cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, conversational (B1)
- experienta in domeniu este un avantaj, insa nu este obligatorie
- PIN eliberat de NMBI (Ordinul Asistentilor din Irlanda) pentru a profesa ca asistent medical. De asemenea sunt acceptate si persoanele care se afla in curs de inregistrare


BENEFICII OFERITE

Partenerii Fronterra sunt o serie de numeroase aziluri ce cauta in permanenta asistente si asistenti medicali pentru a ocupa posturile libere pe care le au.

Salariu cuprins intre €16 - €20/ora (£13.5 - £17/ora) in cazul asistentilor cu PIN este si €10 - €14/ora (£8.50 – £12/ora) pentru asistentii medicali aflati in asteptarea NMBI PIN-ului.
• Contract ce se semneaza din tara, full time, 38 ore/saptamana, plus posibilitatea de ore suplimentare
• Cazare oferita contra cost de angajator
• Training initial platit de catre angajator
• Asigurare de sanatate si contributie la pensie
• Oportunitatea de a lucra ca infirmier pana la obtinerea PIN-ului
• Asistenta din partea noastra si a angajatorului pentru a intocmi documentatia necesara pentru a lucra legal in Irlanda
• Sprijin permanent din partea agentiei noastre, nu doar inainte de plecare, dar si dupa ce ai ajuns in Irlanda

Alte beneficii oferite de unii dintre angajatori:
• pauze platite
• o masa gratuita pe tura
• avans din salariu

Aplica acum si noi te vom contacta in cel mai scurt timp!


DESCRIEREA FIRMEI

Fronterra Recruitment is a UK based international recruitment agency. We recruit and place quality candidates across countries spawning over 3 continents in a vast range of industries ranging from hospitality to construction and from healthcare to accountancy. We passionately strive to provide our clients with a first class recruitment service, and to serve our candidates with an honest, transparent and ultimately rewarding approach.

We do not under any circumstances charge candidates a recruitment fee.